OROSTIM-HV, 250, 30 capsule, Institutul Cantacuzino

0745125996882
0745125996882
1
Capsule
Stoc limitat
6497 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: azi la 08:21

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Supliment alimentar pentru buna funcționare a sistemului imunitar.

OROSTIM-HV 250 supliment alimentar este o combinație  între pulberea de extract de orz verde și un lizat bacterian original, cu formulă proprie, pentru utilizare orală.
Pulberea de orz verde este una dintre cele mai bogate surse de hrană verde, conținând importante resurse nutritive necesare celulei umane – proteine, celuloză, vitamine din grupul A, B, C, E, K, micro- și oligoelemente (Ca, Mg, Cu, Zn, Mn, K, Fe), clorofilă, enzime de tip SOD-superoxid dismutază.
 
OROSTIM-HV 250 supliment alimentar este ambalat în flacoane de polietilenă cu capac închis cu inel de siguranță, prevăzut cu silicagel și spirală de tip compensator, conținând 30 capsule tari din gelatină cu cap negru transparent și corp verde opac; fiecare capsulă conține 250 mg pulbere verde, fină, omogenă, ușor higroscopică.
Cantitatea netă: 3,14 g.

Mod de utilizare:
Adulți și copii de peste 7 ani: 1 capsulă pe zi, cu ½ oră înainte de masă, 10 zile/lună, 3 luni consecutiv.
Femei însărcinate sau care alăptează: numai la recomandarea medicului curant.
Se recomandă consumul de OROSTIM-HV 250 de către persoanele care își desfășoară activitatea în colectivități, în special în perioada sezonului rece.
La copii, conținutul capsulelor poate fi introdus în lichide.

Beneficii:
Datorită conținutului de ingrediente active (orzul verde este cunoscut ca sursă naturală de vitamine și minerale), OROSTIM-HV 250 este util ca supliment alimentar,  fiind un tonic general al organismului, care protejează celulele corpului de degradare oxidativă și are rol benefic asupra capacității naturale de apărare a organismului, pe care o susține. Nu interacționează cu medicamentele.

Ingrediente:
Capsulă: agenți de încărcare: celuloză microcristalină, lactoză monohidrat, amidon, fosfat acid de sodiu; pulbere de Orz verde (Hordeum vulgare) – 100 mg, lizat bacterian atomizat; Capsula: gelatină.
 
Precautii:
Efecte secundare / Reacții adverse În timpul utilizării conform indicațiilor, nu s-au semnalat efecte secundare sau reacții adverse.
Condiții de păstrare OROSTIM-HV 250 supliment alimentar se păstrează la temperaturi sub 25℃, în ambalajul original.
A se consuma înainte de sfârșitul datei de expirare, înscrisă pe ambalaj.
 
Atenționări:
Acest produs este un supliment alimentar și nu are ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea vreunei boli.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
Contraindicat persoanelor cu intoleranță la lactoză sau alergice la oricare dintre ingredientele produsului.
Produsul este contraindicat persoanelor cu boli autoimune, tumori maligne, tuberculoză, SIDA, sindroame de malabsorbție, insuficiență renală, insuficiență hepatică.
Nu se consumă concomitent cu corticosteroizi sau alte imunosupresoare.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Prezentare:
30 capsule

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

OROSTIM-HV, 250, 30 capsule, Institutul Cantacuzino

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.