Orosal 65g suspensie cu glucoza si electroliti 1 Plic, Galenika

904515888
904515888
1
Pulbere
Galenika
Stoc epuizat
224 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Suspensia OROSAL ®65 se utilizeaza in tratarea gradului usor sau mediu de dezhidratare a copiilor si adultilor cu diaree si/sau voma, la fel si in alte stari asociate de nevoi crescute de apa si electroliti, cum ar fi in cazul arsurilor grave.
Mod de utilizare:
Dizolvati continutul pliculetului in 500 ml apa fiarta si racita la temperatura camerei. Suspensia pregatita se poate utiliza timp de 24h. Se administraza in cantitati mici.
In functie de gradul de dezhidratare sugarul si copilul mic, trebuie sa utilizeze OROSAL ®65 in doza de 50-100 ml/kg masa corporala in decurs de 4-6 ore. In ultimele 2 ore de rehidratare se administreaza apa, iar sugarului se administraza lapte matern in cantitate de 50 ml/kg corp.
In cazul in care nu s-a ajuns la hidratarea normala, procesul se repeta la 6 ore respectand acelasi principiu.
Ingrediente active:
Glucoza Monohidrat 11,00 g;
Clorura de Sodiu 1200 mg;
Bicarbonat de Sodiu 1050 mg;
Clorura de Potasiu 750 mg.
Prezentare:
1 plic

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Orosal 65g suspensie cu glucoza si electroliti 1 Plic, Galenika

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.