Optrex Actimist Spray oftalmic 2 in 1 pentru lacrimare si prurit 10 ml, Reckitt Benckiser

9980024313
9980024313
1
Spray Buco
Stoc epuizat
5397 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Spray oftalmic pe baza de lipozom pentru tratarea si calmarea simptomelor de lacrimare si prurit, cauzate de deteriorarea stratului lipidic al filmului lacrimal.
Ingrediente:
lecitina de soia, clorura de sodiu, etanol, fenoxietanol, vitamina A palmitat, vitamina E, apa purificata.
Spray-ul se aplica pe ochii inchisi si stabilizeaza stratul lipidic (parte a filmului lacrimal natural al ochiului). Fiecare pulverizare furnizeaza lipozomi (fosfolipide) pleoapelor, care suplimenteaza lipidele naturale de pe marginea pleoapelor, prin urmare, filmul lacrimal este stabilizat atunci cand clipesti.
Observatii privind utilizarea:
Un flacon poate fi utilizat de mai multe persoane, deoarece nu exista risc de contaminare atunci cand este utilizat in conformitate cu instructiunile de utilizare. Nu trebuie utilizat in acelasi timp cu alte medicamente pentru ochi.
Daca medicul prescrie orice medicament pentru ochi, trebuie lasat un interval de 10 minute intre aplicarea medicamentului pentru ochi si aplicarea Optrex.
Avantaje:
Nu este nevoie de o oglinda pentru a se aplica corect, astfel incat poate fi utilizat si in timp ce va aflati in miscare. Utilizarea sa nu afecteaza vederea, prin urmare, poate fi utilizat si inainte de condusul masinii sau de manipulare a echipamentelor.
Datorita pompei fara aerisire nu este expus contaminantilor in timpul utilizarii. Prin urmare acelasi spray poate fi folosit de catre mai multe persoane.
Poate fi aplicat in timp ce purtati lentile de contact, imbunatatind confortul utilizarii acestora.
Instructiuni de utilizare:
Cand utilizati spray-ul pentru prima data sunt necesare 3-4 pulverizari pentru a umple pompa spray-ului. Apasati ferm in jos pe capul pompei de pulverizare, de 3-4 ori pentru a putea utiliza produsul.
Pulverizati spray-ul pe ochii inchisi pastrand o distanta de aproximativ 10cm intre flacon si ochiul inchis.
Nu pulverizati produsul pe ochii deschisi.
Adecvat pentru utilizarea impreuna cu lentilele de contact. Face purtarea lentilelor de contact mult mai confortabila.
Poate fi utilizat inainte de machiaj cat si peste machiajul deja aplicat sau dupa demachiere. In cazul aplicarii peste machiaj trebuie administrata o singura pulverizare, iar distanta dintre flacon si ochi trebuie sa fie putin mai mare (circa 20cm).
Durata de utilizare:
Poate fi utilizat zilnic, de 3-4 ori pe zi. Pentru cazuri mai severe poate fi utilizat mai des, in functie de necesitati.
Acest produs poate fi utilizat in termen de 6 luni de la prima deschidere a flaconului.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Optrex Actimist Spray oftalmic 2 in 1 pentru lacrimare si prurit 10 ml, Reckitt Benckiser

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.