Omegasafe 30 Capsule, Pharco

6221151003687
6221151003687
1
Capsule
Pharco
Stoc epuizat
999 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Cu un complex de acizi grasi polinesaturati omega3 (ALA, EPA, DHA) si omega6 (GLA, LA)
Supliment alimentar cu Ulei de in (Linum usitatissimum); Ulei de Limba-mielului (Borago officinalis); Ulei de peste (din sardine) si Vitamina E.
OmegaSafe pentru mentinerea inimii si a creierului intr-o forma excelenta!
Poate contribui la sanatatea inimii si a creierului.
OmegaSafe contine acizi grasi polinesaturati (PUFA) obtinuti din trei surse naturale: ulei de peste, ulei din seminte de In (Linum usitatissimum) si ulei din seminte de Limba-mielului/Borago officinalis) asociati cu vitamina E, care contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Principalii acizi omega 3 prezenti in OmegaSafe sunt: DHA (acidul docosahexaenoic), EPA (acidul eicosapentaenoic) si acidul alfa-linolenic iar dintre cei Omega-6 este prezent acidul gamma-linolenic.
Aceasta combinatie de acizi grasi si vitamina E din OmegaSafe joaca un rol important in mentinerea sanatatii organismului, deoarece acizii grasi polinesaturati (PUFA) contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului din sange.
Combinatia de acizi omega 3 (EPA si DHA) contribuie la functia normala a inimii*.
Mod de utilizare recomandat: cate 1 capsula de trei ori pe zi, de preferat in timpul meselor.
*Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg de EPA si DHA.
Atentionari: Produsul contine substante cu potential alergenic: derivate de soia, ulei de peste. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul: vezi data inscrisa pe ambalaj.
Pastrare: A se pastra la temperatura camerei, ferit de umezeala, in ambalajul original.
Ambalaj: Cutie cu 30 capsule moi.
Producator: Safe Pharma Pharmaceutical Co., EGIPT.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Omegasafe 30 Capsule, Pharco

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.