Omega 3-6-9, set 90 comprimate Oferta + 30 comprimate Coenzima Q10 15mg , Rotta

9810005678
9810005678
1
Capsule
Rotta Natura
Stoc limitat
4268 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 29 April • 09:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Omega 3-6-9 90 caps ule
Complexul de acizi grasi nesaturati, omega 3, 6 si 9 sunt prezenti în acest produs în cea mai bunã formã, amestecul din mai multe surse. Fiecare din cele trei surse este consideratã ca fiind valoroasã pentru acizii grasi nesaturati. Omega 3 are proprietãti antiinflamatoare si anticoagulante. Scindeazã molecula de colesterol si asigurã suportul mecanismelor ce mentin la un nivel optim balanta trigliceride/lipide. Omega 6 influenteazã calitatea pielii, pãrului, unghiilor si ajutã la mentinerea balantei hormonale si emotionale. Omega 6 împreunã cu omega 3 influenteazã atât productia hormonilor implicati în procesele inflamatorii cât si toate functiile la nivel celular. Omega 9 regleazã mecanismele implicate în aparitia aterosclerozei, bolilor cardiovasculare, influenteazã sistemul imunitar si mentine sãnãtatea articulatiilor. Echilibrul bine stabilit între omega3, omega6 si omega9 asigurã eficientã maximã produsului.
Efecte:
- Asigurã suportul unui nivel optim de colesterol si trigliceride.
- Protejeazã sistemul cadiovascular
- Inlãturã semnificativ posibilitatea aparitiei depresiilor
- Asigurã buna functionare a sistemului nervos
Compozitie:
Ulei de peste 400mg
Ulei din seminte de in 400mg
Ulei de borago 400mg


Coenzima Q10 15mg
Coenzima Q10 este esentiala pentru producerea de energie in organism, fiind o sursa de energie pura.Desi organismul uman o poate produce, incepand cu varsta de 30 de ani intensitatea biosintezei acesteia scade. CoQ10 se gaseste in toate celulele organismului dar in special in inima, creier si ficat. De aceea, pentru orice solicitare fizica, mentala sau pentru probleme cardiovasculare este necesar un aport suplimentar.
Coenzima Q10 biotransformata Rotta Natura are o biodisponibilitate de 2,6 ori mai mare fata de coenzima Q10 obisnuita si are o putere antioxidanta asupra lipoproteinelor de 9,6 ori mai mare fata de coenzima Q10 pura, la compararea acelorasi concentratii.

Administrare

Câte 1 capsulã de 3 ori pe zi timp de minim 3 luni dim ambele produse


Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Omega 3-6-9, set 90 comprimate Oferta + 30 comprimate Coenzima Q10 15mg , Rotta

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.