Omega 3 6 9, 30 comprimate, Walmark

9980028571
9980028571
1
Capsule
Natures Bounty
Stoc epuizat
2997 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Studiile recente au relevat importanta acizilor grasi de tip Omega pentru organismul uman. Acizii Omega-3, Omega-6 si Omega-9 sunt asa-numite „grasimi bune”, cu rol important in sanatatea metabolismului celular si a aparatului cardio-vascular. Multi dintre acesti acizi grasi sunt esentiali organismului, insa nu pot fi sintetizati de acesta. Omega 3-6-9 contine o mare varietate de acizi grasi esentiali si neesentiali, extrasi din surse naturale precum semintele de in, semintele din coada-soricelului si ulei de peste, imbogatiti cu vitamina E.
Vitamina E, unul dintre cei mai eficienti antioxidanti naturali, contribuie la buna functionare a creierului, muschilor si glandelor si incetineste procesul de imbatranire a organismului.
Efecte:
- controleaza nivelul grasimilor si colesterolului din sange;
- are influenta pozitiva asupra sistemului cardiovascular – a inimii si vaselor de sange;
- contribuie la buna functionare a sistemului nervos.

Mod de administrare:
1 capsula gelatinoasa de 3 ori pe zi, luata cu apa, de preferat in timpul mesei.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Omega 3 6 9, 30 comprimate, Walmark

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.