Novophane Pachet Promo Sampon+ Lotiune+ Capsule, ACM

3760095251875
3760095251875
1
Cosmetice
Acm
Stoc epuizat
12798 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Tratament pentru unghii si par Novophane, 60 capsule, Acm
Recomandari:
Novophane capsule se recomanda in tratamentul alopeciei, modificarea calitatii parului si probleme de fragilitate ale unghiilor.
Proprietati:
Novophane capsule este un supliment nutritiv cu o formula optima de aminoacizi sulfurati, minerale si vitamine pentru rezultate eficiente in problemele de crestere si calitate ale parului si unghiilor.
Mod de utilizare:
Capsulele Novophane trebuie administrate cate 2 pe zi, timp de minim 2-3 luni. Ambele capsule se administreaza la o singura
masa, pentru o mai buna absorbtie. Tratamentul se poate administra femeilor insarcinate sau care alapteaza.
Prezentare:
60 de capsule, pentru o luna de tratament.
Lotiune tratament impotriva caderii parului Novophane, 100 ml, Acm
Recomandari:
Tratamentul local al alopeciei.
Proprietati:
Lotiunea Novophane a fost conceput pentru a stimula regenerarea foliculului pilosebaceu. Combinația sa de ingrediente active (Vit. C, E, B5, B6, PP, H, uleiuri esențiale) permite un efect sinergic asupra parului, oprind caderea parului si imbunatatind viteza de crestere a acestuia.
Mod de utilizare:
Novophane lotiune se aplica o data pe zi, direct pe scalp, masand succesiv. Se lasa sa se usuce, fara a se clati. Este o lotiune bifazica si de aceea trebuie agitata inainte de folosire.
Pentru rezultate optime se foloseste minim 6 saptamani. Se poate utiliza de catre femei insarcinate sau care alapteaza.
Prezentare:
100 ml
Sampon energizant pentru par fragil cu 6 vitamine Novophane, 200 ml, Acm
Recomandari:
Un sampon special conceput pentru parul fragil, tern, lipsit de stralucire.
Proprietati:
O combinatie de agenti de curatare fini, de origine vegetala, pentru o spalare delicata, cu agenti balsamici cationici naturali pentru un par mai frumos, usor de descurcat, fara efect cumulativ.
O combinatie de 6 vitamine pentru stimularea circulatiei sangelui, pentru Cresterea si fortifierea parului, hidratand si oferind protectie antioxidanta.
Mod de utilizare:
Novophane sampon energizant se aplica pe parul ud, se spumeaza prin masarea usoara a scalpului si apoi se clateste bine.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Novophane Pachet Promo Sampon+ Lotiune+ Capsule, ACM

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.