Nosette Strong Spray nazal 100% natural , 30 ml, Dr. Reddys

99800584
99800584
1
Picaturi
Dr Reddy S
Stoc epuizat
2019 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Apa de mare hipertonica din Marea Adriatica, decongestioneaza mucoasa nazala in mod natural in caz de raceli, alergii sau gripa.
Compozitie:
100% apa din marea Adriatica, bogata in saruri minerale si oligoelemente.
Oligoelementele din solutie au un rol important in mentinerea functiei mucoasei nazale imbunatatind functionarea tractului respirator superior.
Nosette® Strong este un decongestionant nazal puternic si natural, cu o concentratie ridicata de saruri minerale. Este recomandat persoanelor care au mucoasa nazala congestionata si dificultati de respiratie datorita alergiilor, racelii sau gripei. Poate fi folosit ca atare sau in combinatie cu alte terapii.
Pulverizati de 1-2 ori in fiecare nara ori de cate ori este necesar
Nosette Strong spray nazal sprijina starea fiziologica a mucoasei nazale si nu are efecte sistemice. Prin urmare, este potrivit pentru adulti si copii cu varsta de peste 3 ani. Nosette Strong este solutia perfecta pentru o mucoasa nazala congestionata in timpul sarcinii sau pentru mamele care alapteaza.
Prezentare:
30 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Nosette Strong Spray nazal 100% natural , 30 ml, Dr. Reddys

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.