Nivea Roll On Men Stress Protect x50ml

9980014409
9980014409
1
Cosmetice
Nivea
Stoc epuizat
1279 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Nivea men. Roll-on anti-perspirant stress protect.

Deodorantul NIVEA MEN Stress Protect îți oferă extra protecție chiar și împotriva transpirației cauzate de stres, datorită activilor Stress Protect și complexului de zinc. În același timp, este delicat cu pielea și o îngrijește. Formula sa antibacteriană unică se bazează pe două ingrediente - activii Stress Protect și un complex de zinc care îți oferă o protecție eficientă pentru 48h împotriva transpirației cauzate de stres și mirosului neplăcut.

Extra protecție împotriva transpirației în situațiile de stres - formula cu activii Stress Protect și complexul de zinc.
Protecție anti-perspirantă eficientă 48h și complexul de îngrijire NIVEA® MEN.
Compatibilitate la nivelul pielii testată dermatologic.
Nu conține alcool, coloranți, conservanți.
LISTĂ DE INGREDIENTE
Notă:
Ingredientele listate corespund stadiului actual de producție. Fiindcă ne adaptăm constant formulele astfel încât să incorporăm noile descoperiri din domeniu declarația ingredientelor specificate pe ambalaj se aplică în fiecare caz.
Nu conține Alcool (Alcool etilic), Coloranți, Conservanți
Aqua, Aluminum Chlorohydrate, PPG-15 Stearyl Ether, Steareth-2, Steareth-21, Aluminum Sesquichlorohydrate, Parfum, Zinc Citrate, Menthoxypropanediol, Persea Gratissima Oil, Trisodium EDTA, Limonene, Linalool, Coumarin, Geraniol

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Nivea Roll On Men Stress Protect x50ml

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.