Nisita Unguent nazal, 20 mg, Engelhard Arzneimittel

4104480570889
4104480570889
1
Unguent
Stoc limitat
3951 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 27 April • 08:20

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Nisita unguentul nazal este utilizat in cazul in care mucoasa nazala este uscata:
-Ca tratament de sustinere in cazul nasului infundat, cum ar fi, de exemplu in raceli;
-Pentru umezirea mucoasei nazale in cazul in care aerul atmosferic este uscat;
-Pentru indepartarea crustelor uscate.
Nasul uscat reprezinta o problema frecventa. Nu numai ca afecteaza toate grupele de varsta , ci aceasta poate apare pe tot parcursul anului. La aparitia uscaciunii in nas, crustele nu numai ca se mentin, ci pot deveni chiar dureroase. Riscul aparitiei infectiilor este crescut, sunt afectate respiratia, mirosul si gustul.
Compozitie:
100mg unguent contine 2.8g clorura de sodiu si 7.2 g bicarbonat de sodiu.Celelalte ingrediente sunt:lanolina,ulei de lamaie,parafina alba moale,trigliceride cu lant mediu,parafina lichida,alcool cetostearilic.Nu contine conservanti.

Mod de administrare:
Se administreaza cate 1 cm de unguent in fiecare nara, de mai multe ori pe zi. varful tubului se introduce cat mai adanc in nara, se comprima tubul pentru a scoate unguent si se maseaza usor nara pentru a repartiza uniform unguentul pe suprafata mucoasei nazale. Suprafetele interioare ale nasului pot fi unse cu ajutorul unui betisor cu vata pe care s-a aplicat unguentul nazal Nisita. Unguentul poate fi utilizat de mai multe ori pe zi , in special seara, inainte de culcare.
Prezentare:
20ml

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Nisita Unguent nazal, 20 mg, Engelhard Arzneimittel

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.