Neukron Ofta mese, 30 flacoane x 10 ml, Omikron

8051414160226
8051414160226
1
Picaturi
Omikron
Stoc limitat
13897 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 27 April • 08:20

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Neukron Ofta mese
Supliment alimentar cu
Citicolina in solutie orala
Acuitatea vizuala depinde in cea mai mare parte de funcționarea normala a structurilor celulare nervoase implicate in funcția vizuala. Din acest motiv, este deosebit de important sa se asigure organismului un sistem neuroprotector care sa mențina nivelurile fiziologice ale fosfolipidelor membranare, menținand astfel integritatea membranei celulare nervoase.
Fosfolipidele membranare, în special fosfatidilcolina, sunt constituenți prezenți in mod normal in membranele celulare ale nervului optic.
Citicolina este un intermediar in biosinteza fosfolipidului membranar fosfatidilcolina.
NEUKRON Ofta mese este un supliment alimentar care contine Citicolina in soluție orala și poate fi utilizat pentru reglarea echilibrului nutritional al acestui nutrient in cazul aportului alimentar necorespunzator sau in cazul cresterii fiziologice a necesarului zilnic.
Citicolina conținuta in NEUKRON Ofta mese este, de asemenea, o sursa de colina.
Colina contribuie la metabolismul normal al homocisteinei.
Formularea in soluție orala asigura o biodisponibilitate ridicata.
Citicolina este o molecula prezenta in mod normal in organism. Este un precursor al fosfolipidelor care formeaza membrana celulara. Citicolina este, de asemenea, utilizata de catre celulele nervoase pentru sinteza acetilcolinei, care este implicata in transmiterea semnalelor vizuale
Ingrediente:
- apa; fructoza; sare sodica de citicolina (500 mg); corectori de aciditate: lactat de sodiu solutie 60%, acid citric anhidru; conservant: sorbat de potasiu

Mod de utilizare:
1 flacon de 10ml pe zi, de preferat, dimineata – o cutie: 30 flacoane 10 ml = 30 zile de cura
Se recomanda utilizarea in serii de 4 luni, alternate cu pauze de 2 luni.
Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata și echilibrata și un stil de viața sanatos.
Prezentare:
30 flacoane x 10 ml

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Neukron Ofta mese, 30 flacoane x 10 ml, Omikron

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.