NeoMagni Forte, 20 comprimate efervescente, Aflofarm

9980037194
9980037194
1
Comprimate
Aflofarm
Stoc epuizat
1887 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

NeoMagni Forte este un supliment alimentar cu ingrediente care contribuie la:
- reducerea senzatiei de oboseala si de extenuare;  
- functionarea normala a sistemului nervos si a celui muscular. 

Magneziul si Vitamina B6 ajuta la mentinerea unui metabolism energetic normal, reducerea oboselii si extenuari; contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si la mentinerea functiei psihice normale. 
Magneziul ajuta la functionarea normala a sistemului muscular si la mentinerea echilibrului electroliti. De asemenea, magneziul este necesar pentru procesul de diviziune celulara normala si sinteza normala a proteinelor.  

Vitamina B6 contribuie la metabolizarea normala a proteinelor si a glicogenului si este implicata in formarea normala a globulelor rosii si functionarea normala a sistemului imunitar. De asemenea, vitamina B6 ajuta la reglarea acivitatii hormonale. 
Mod de administrare: 1 comprimat pe zi, comprimatul trebuie dizolvat in 200 ml apa.

Atentionari:  Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. 

Contraindicatii:
  • Alergie la oricare dintre ingredientele produsului. 
  • In timpul sarcinii si lactatiei, decizia de a utiliza acest produs trebuie luata dupa consultarea cu un medic.
Pastrare:  A se pastra in ambalajul original la o temperatura sub 25°C, ferit de lumina si de umiditate.

Prezentare: 20 comprimate

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

NeoMagni Forte, 20 comprimate efervescente, Aflofarm

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.