Neomagni Anti Epuizare, 50 Comprimate, Aflofarm

9980035319
9980035319
1
Comprimate
Aflofarm
Stoc epuizat
2860 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Neomagni® Anti-Epuizare este un supliment alimentar cu ingrediente care ajută în cazurile de oboseală fizică şi mentală.
Ingrediente active 2 comprimate
Magneziu 70 mg (19%)*VNR
extract de Mate (Ilex paraguariensis) 70 mg
extract de Ginseng-asiatic (Panax ginseng) 35 mg
Vitamina B3 (echivalent de niacină) 4 mg (25%)*VNR
Vitamina B5 (acid pantotenic) 1,5 mg (25%)*VNR
Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină) 0,7 mg (50%)*VNR
Vitamina B12 (cianocobalamină) 0,625 μg (25%)*VNR
Vitamina B2 (riboflavină) 0.35 mg (25%)*VNR
Vitamina B1 (tiamină) 0,275 mg (25%)*VNR
*% Valoare Nutritionala de Referinta cf. Reg. 1169/2011.
Magneziul contribuie la reducerea senzațiilor de oboseală și epuizare și la menținerea metabolismului energetic. Ajută la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea funcției psihice normale.
Datorită proprietăților tonice, Mate (cunoscuta si ca Yerba Mate) contribuie la rezistența împotriva oboselii mentale și fizice.
Ginseng-ul asiatic ajută la contracararea oboselii; este dovedit ştiinţific că ajută la susţinerea vitalităţii organismului şi contribuie la păstrarea rezistenţei organismului la stres.
Riboflavina, vitamina B6, vitamina B12, niacina și acidul pantotenic contribuie la reducerea senzației de oboseală și surmenare. Tiamina, riboflavina, vitamina B6, vitamina B12, niacina și acidul pantotenic contribuie la menținerea unui metabolism energetic echilibrat. Tiamina, riboflavina, vitamina B6, vitamina B12 și niacina susțin funcționarea adecvată a sistemului nervos. Tiamina, vitamina B6, vitamina B12 și niacina ajută la menținerea funcției psihice normale.

Mod de utilizare recomandat: 2 comprimate o dată pe zi, cu apă.
Produsul nu trebuie utilizat mai mult de 3 luni. Consultați un medic de fiecare dată când utilizați medicamente concomitent cu suplimente care conțin ginseng.
Atenţionări : Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici.
Contraindicații: alergie la oricare dintre ingredientele produsului. Acest produs nu este recomandat în timpul sarcinii și alăptării.
Păstrare: A se păstra în ambalajul original la o temperatură sub 25°C, ferit de lumină și de umiditate.
Ambalare 50 comprimate

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Neomagni Anti Epuizare, 50 Comprimate, Aflofarm

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.