NeoBianacid, 14 comprimate, Aboca

9980033635
9980033635
1
Comprimate
Aboca
Stoc limitat
2937 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Este un produs pe bază de complexe moleculare vegetale şi minerale, care are o acţiune protectoare şi apoi calmantă asupra mucoasei gastroesofagiene, util în combaterea rapidă a arsurilor, durerii, senzaţiei de aciditate sau a simptomelor tipice iritării şi inflamării mucoasei.
INDICAŢII
Tratamentul problemelor legate de aciditate, cum ar fi arsurile, durerea, refluxul gastroesofagian şi gastrita, dispepsie (digestie dificila - arsuri, senzaţie de plenitudine şi meteorism).
NeoBianacid Aciditate şi Reflux poate fi util pentru prevenţie, în situaţiile care pot produce iritaţia mucoasei (administrarea de medicamente antiinflamatoare /analgezice nesteroidiene, perioade de stres fizic - psihic, schimbări de anotimp, alimentaţie şi stil nesănătos de viaţă).
Produsul poate fi administrat şi în timpul sarcinii, al alăptării şi copiilor peste 6 ani.
Contine ingrediente din agricultură ecologică, fără gluten şi cu gust plăcut.
ASOCIEREA CU MEDICAMENTE
Datorită mecanismului său de acţiune, poate fi utilizat atât în asociere cu inhibitoare de pompă protonică şi cu antagoniştii receptorilor H2, cât şi în perioadele de suspendare a tratamentului, conform indicaţiilor medicului
MOD DE UTILIZARE
Se administrează un comprimat, la nevoie, lăsându-l să se topească încet în gură.
În caz de reflux gastroesofagian, se recomandă administrarea unui comprimat după mesele principale şi a unuia seara, înainte de culcare. În cazul arsurilor şi senzaţiei de plenitudine, asociate cu digestia dificilă (dispepsie), se recomandă administrarea unui comprimat după masă. În toate cazurile, dacă este necesar, administrarea poate fi repetată de mai multe ori pe zi, chiar şi la intervale scurte.
La copiii, începând cu vârsta de 6 ani, are acelasi mod de administrare.
Produsul poate fi utilizat şi pentru perioade îndelungate.
COMPOZIŢIE
• Poliprotect: Complex molecular sinergic din polizaharide* şi minerale naturale Limestone şi Nahcolite
• Fracţie flavonoidică
• zahăr din trestie*, gumă arabică, aromă naturală de Mentă.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

NeoBianacid, 14 comprimate, Aboca

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.