Nebulizator delfin cu compresor by Dr. Life, Nimo

99802154158
99802154158
1
Dispozitiv
Nimo
Stoc limitat
11997 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Este un dispozitiv medical compact, proiectat pentru administrarea eficienta a medicatiei prescrise de medic, in pasajele bronsice ale plamanilor. Cu grija si utilizare adecvata, va va oferi un tratament fiabil pe durata mai multor ani. Acest produs este dezvoltat pentru tratamentul cu succes al astmului, alergiilor si al altor afectiuni respiratorii. Tratamentul consta in crearea unor aburi care sunt transportati prin tub spre nebulizator. Cand aerul intra in nebulizator, acesta va transforma medicatia prescrisa in vapori de aerosol, pentru o inhalare facila. Accesorii: cupa nebulizare tub aer piesa pentru gura filtre (5 buc) masca pentru copil masca pentru adult Capacitate medicatie: 6 ml Rata medie de nebulizare: peste 0.25 ml/min Dezvoltat pentru tratamentul cu succes al astmului, alergiilor si al altor afectiuni respiratorii. Tratamentul consta in crearea unor aburi care sunt transportati prin tub spre nebulizator. Cand aerul intra in nebulizator, acesta va transforma medicatia prescrisa in aerosoli, pentru o inhalare facila. -o cantitate mai mare de medicament inhalata, datorita dimensiunilor optime a particulei de aerosoli livrata; -fluxul de aerosoli este special adaptat astfel incat respiratia sa fie normala in timpul tratamentului; -particulele de medicament obtinute sunt la dimensiuni optime, astfel incat maximizeaza cantitatea de medicament livrata si asigura succesul tratamentului; -reziduu medicamentos minim; -intretinere usoara deoarece nu exista valve ce trebuie fixate si curatate Specificatii: Putere: AC 220V /50Hz Consum putere: 60 W Capacitatea de medicatie: 6ml Marimea particulelor: Fractie respirabila 0,5 pana la 5μm 80% MMAD: 4,0 um Nivel sunet: Sub 55 dBA Rata medie de nebulizare: Peste 0,25ml/min Intervalul de presiune compresor: 35 pana la 50 Psi (241 pana la 345 KPa / 2,4 pana la 3,4 bar) Intervalul de presiune de exploatare: 9 pana la 16 Psi (62 pana la 110 KPa / 0,6 pana la 1,10 bar) Intervalul flux litru: 5~ 8 lpm Intervalul de temperatura de exploatare: 10℃ pana la 40℃ Intervalul de umiditate de exploatare: 30% pana la 85% RH Intervalul de temperatura de stocare: -13℉ pana la 158℉ (-20℃ pana la 70℃)
Capacitate medicație: 6 ml
Rata medie de nebulizare: peste 0.25 ml/min
Dezvoltat pentru tratamentul cu succes al astmului, alergiilor şi al altor afecțiuni respiratorii.
Tratamentul constă în crearea unor aburi care sunt transportaţi prin tub spre nebulizator. Când aerul intră în nebulizator, acesta va transforma medicaţia prescrisă în aerosoli, pentru o inhalare facilă.
-o cantitate mai mare de medicament inhalata, datorita dimensiunilor optime a particulei de aerosoli livrata;
- fluxul de aerosoli este special adaptat astfel incat respiratia sa fie normala in timpul tratamentului;
- particulele de medicament obtinute sunt la dimensiuni optime, astfel incat maximizeaza cantitatea de medicament livrata si asigura succesul tratamentului;
- reziduu medicamentos minim;
- intretinere usoara deoarece nu exista valve ce trebuie fixate si curatate
  SPECIFICAŢII
Putere
AC 220V /50Hz
Consum putere
60 W
Capacitatea de medicaţie
6ml
Mărimea particulelor
Fracţie respirabilă 0,5 până la 5μm 80%
MMAD
4,0 um
Nivel sunet
Sub 55 dBA
Rata medie de nebulizare
Peste 0,25ml/min
Intervalul de presiune compresor
35 până la 50 Psi (241 până la 345 KPa / 2,4 până la 3,4 bar)
Intervalul de presiune de exploatare
9 până la 16 Psi (62 până la 110 KPa / 0,6 până la 1,10 bar)
Intervalul flux litru
5~ 8 lpm
Intervalul de temperatură de exploatare
50℉ până la 104℉ (10℃ până la 40℃)
Intervalul de umiditate de exploatare
30% până la 85% RH
Intervalul de temperatură de stocare
-13℉ până la 158℉ (-20℃ până la 70℃)
Producator:Comfort Plus Corporation
 

Review

General

Tip produs Nebulizator
Recomandat pentru Copii
Cantitate 1 bucata

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Nebulizator delfin cu compresor by Dr. Life, Nimo

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.