Nano D3 Family 2000 ui, 50ml, Naturfarma

9980040149
9980040149
1
Solutie
Naturapharma
Stoc epuizat
4471 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Nano D3: Este un supliment alimentar special conceput pentru a elibera vitamina D3 în fluxul sangvin sublingual.
Indicații:
Osteoporoză
Dureri osoase, musculare și de spate
Fatigabilitate (scăderea anormal de rapidă a forței musculare)
Apatie
Depresie și anxietate
Imunitate scăzută
Nano D3
formulat cu NeDS, un sistem patentat de eliberare a nanoemulsiei, în care dimensiunea picăturilor este între100 - 200 nm
vitamina D3 este absorbită prin mucoasa sublinguală, ajungând rapid în circulația sangvină.
NeDS contribuie la o solubilitate crescută și o biodisponibilitate mai mare a vitaminei D3.
Stiați că?
Cea mai bună sursă de vitamină D este lumina soarelui, de o anumită lungime de undă, accesibilă foarte greu în România, pentru că soarele este prezent aproximativ 6 luni dintr-un an. În plus, poluarea oprește trecerea razelor solare cu efect bun, iar expunerea pielii neprotejate este rar întalnită.
Sursa principală de vitamină D este pielea, sinteza vitaminei D la nivelul pielii fiind dependentă de: anotimp, ora din zi, vârstă, gradul de însorire și de poluare, timpul petrecut în aer liber, gradul de pigmentare al pielii. Ideal ar fi să avem 5 - 30 minute de expunere la soare, între orele 10-15, de cel puțin două ori pe săptămână, la nivelul feței, mâinilor, picioarelor. Acest lucru ar trebui să acopere nevoile organismului, cee ace este greu de realizat în cazul copiilor, fără a folosi o cremă cu factor de protecție.
Factorii de risc pentru apariția rahitismului sunt: alăptarea, pielea închisă la culoare, poluarea, gradul redus de însorire, utilizarea cremelor de protecţie solară, terapia cronică cu anticonvulsivante.
Doar 10% din vitamina D este absorbită de către organism din alimentație (ca urmare a unei diete echilibrate și sănătoase).
Vitamina D3:
menține un sistem imunitar puternic
previne apariția diabetului zaharat
reduce o riscul de infarct miocardic și de boală vasculară periferică
reduce riscul de depresie, boală Alzheimer și schizofrenie.
Osteoporoza
Este o boală degenerativă gravă, care poate transforma o persoană normală într-una dependentă de ajutor, de pe o zi pe alta, ajungând în zilele noastre printre cele mai importante cauze de deces.
Cauze:
premenopauza și menopauza, mai ales dacă sunt fumătoare
istoric de osteoporoză în familie
în antecedente: fractură la nivelul șoldului, încheieturii mâinii, coloanei vertebrale sau alte fracturi după vârsta de 50 de ani
tratamentul cu: corticosteroizi, antiepileptice, hipocolesterolemiante, laxative, etc. 
Mod de administrare: adulți si copiii cu vârsta de peste 3 ani, 1-2 pulverizări/zi sublingual.
Ambalaj: flacon de 50 ml.
Producător: Labomar Srl ViaN. Sauro35 I, Italy
Distribuitor: Naturpharma România

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Nano D3 Family 2000 ui, 50ml, Naturfarma

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.