Nagyn, 10 capsule vaginale, Heaton

9980015412
9980015412
10
Ovule
Heaton K.s.
Stoc epuizat
3699 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Este un produs medical brevetat cu continut de argint pentru utilizare vaginala. Compozitie: Ag+ (ioni de argint), TiO2 (dioxid de titan), acid hialuronic, Aloe Vera.
Pentru ce se utilizeaza Nagyn?
In tratamentul infectiilor bacteriene, virale si micotice vaginale.
Pentru prevenirea infectiilor vaginale repetate (de diverse origini).
Pentru prevenirea micozelor vaginale, herpesului si negilor genitali cronici.
In tratamentul traumatismelor dupa nastere, dupa interventii ginecologice (de ex. conizatie – interventie chirurgicala asupra colului uterin)
Cum actioneaza Nagyn?
Un pachet de Nagyn contine 1 blister cu 10 capsule vaginale. Capsulele vaginale sunt din gelatina vegetala care se dizolva rapid. Dupa introducerea in vagin capsula se dizolva si se elibereaza substantele active respective. Combinatia substantelor active favorizeaza tratamentul infectiilor bacteriene, micotice si virale. In acelasi timp aceasta combinatie de substante active creeaza in vagin o bariera de protectie care izoleaza si protejeaza tesutul afectat impotriva efectelor iritante si astfel ajuta la vindecarea normala a mucoasei vaginale lezate (de ex. in cazul unor traumatisme mici dupa nastere, in urma interventiilor medicale asupra colului uterin etc.)
Cum se administreaza Nagyn?
A se folosi o capsula vaginala o data pe zi timp de 7 – 10 zile. Se recomanda sa faceti tratamentul seara, inainte de culcare. Inainte de aplicare va recomandam sa va spalati bine pe maini si in zona vaginului, ulterior introduceti capsula in vagin. Se recomanda sa incepeti tratamentul in cel mai scurt timp dupa aparitia primelor simptome (mancarime, usturime, senzatii de disconfort etc.)
Cand nu se recomanda folosirea Nagyn-ului?
A nu se aplica in cazul sensibilitatii cunoscuta la oricare substanta continuta in capsula vaginala. A nu se folosi Nagyn in timpul menstruatiei.
Cum se foloseste si conditiile de pastrare a Nagyn-ului?
A nu se folosi Nagyn exclusiv in tratamentul vaginal.
A nu se folosi dupa expirarea termenului de utilizare indicat pe ambalaj.
A se pastra la o temperatura de pana la 25°C, departe de orice surse de caldura.
Nu este necesar a fi pastrat in frigider.
A nu se lasa la indemana copiilor.
A nu se folosi daca ambalajul este deschis sau deteriorat.
A nu se depasi doza recomandata fara consultarea medicului.
Va rugam ca inainte de aplicare sa cititi cu atentie prospectul.
Prezentare:
10 capsule vaginele

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Nagyn, 10 capsule vaginale, Heaton

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.