Mustela Pachet Stelatopia Crema Emolienta 100ml+ Stelatria Crema 40ml

9980251456
9980251456
1
Cosmetice
Mustela
Stoc epuizat
6809 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Pielea cu atopie este mult mai sensibilă și mai predispusă iritațiilor. Mușcături de insecte, vărsat de vânt, sudamina miliaria (iritația de transpirație), eritemul perioral sunt probleme frecvente cu care se confruntă bebelușii. Pentru că pielea atopică este mult mai reactivă decât pielea normală, micile leziuni ale epidermei se vindecă mai greu și pot accentua și exacerba dermatita atopică.
Mustela Pachet piele atopică și iritată conține:
Mustela Stelatopia cremă emolientă pentru pielea cu tendință atopică 200ml. Bebeluși – Copii – De la naștere. Textură fluidă. Calmează senzația de prurit: 95%. Mustela Stelatopia cremă emolientă reface funcția de barieră a pielii, echilibrează nivelul de lipide, protejează capitalul de celule stem proprii pielii, hidratează și calmează. Fără parfum, fără fenoxietanol, fără parabeni sau ftalați.
Mustela Stelatria® Cremă reparatoare a fost special concepută pentru nou-născuți, sugari și copii mici. Aceasta calmează iritațiile și roşeața localizată care pot duce la răspândirea bacteriilor (față și corp), cum ar fi :
– Iritații cauzate de factori externi: (în jurul gurii, buzelor, crăpături, zone uscate , iritatii ale pielii , etc).
– Modificările rezultate din deteriorarea superficială a pielii: leziuni minore, zgârieturi, urme de varicelă, mușcături de insecte și arsuri.
Test de eficacitate efectuat sub control pediatric si dermatologic pe 119 de copii pe o perioada de 10 zile:
• Produsul reduce mancarimea: 86%
• Produsul accelereaza repararea pielii: 87%
• Produsul imbunatateste aspectul pielii reparate: 84%
• Produsul reduce iritatia: 89%
Mod de utilizare:
Aplicati de doua-trei ori pe zi, in zonele iritate (doar atunci cand acestea sunt curate si uscate). Pentru a optimiza eficacitatea produsului, va recomandam sa curatati zonele vizate in prealabil, folosind Stelatria Gel curatator.
Acest produs nu este destinat a fi utilizat pe leziuni ce supureaza.
Placut de utilizat!
Cremos si usor de aplicat, Stelatria Crema reparatoare acopera pielea fara a fi ocluziva (nu astupa porii).
Ingrediente principale de origine naturala:
• BioEcolia: mentine flora protectoare a pielii.
• Complex de micro-nutrienti cupru - zinc - mangan: grabeste repararea pielii.
0% parabeni, ftalati, fenoxietanol, clorfenezina, alcool, uleiuri esentiale, parfumuri, coloranti.
Formula hipoalergenica, toleranta ridicata. * Testata dermatologic sub control pediatric pentru o siguranta optima.
Compozitie:
Aqua, Hexyldecyl Stearate, Propylene Glycol Diethylhexanoate, Glycerin, Methyl Glucose Dioleate, PEG-45/Dodecyl Glycol Copolymer, Zinc Oxide, Butylene Glycol, Ceresin, Silanediol Salicylate, 1,2-Hexanediol, Glycine, Butyrospermum Parkii, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Glyceryl Caprylate, Magnesium Sulfate, Cholesterol, Copper PCA, Manganese Gluconate, Tocopherol, Zinc PCA, Sodium Hydroxide, Phytosphingosine, Citric Acid.
 

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Mustela Pachet Stelatopia Crema Emolienta 100ml+ Stelatria Crema 40ml

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.