Mumio( Rasina muntilor), 60 tablete, Biovit

6422007000083
6422007000083
1
Comprimate
Biovit Srl
Stoc epuizat
3259 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Mumio- Rasina muntilor - este un tonic general ce contine 30 mg acid fulvic (min.15%), aproximativ 28 substante organice, peste 20 elemente macro si micro precum si 10 oxizi diferiti de metale, 12 aminoacizi, vitamine B-uri, vitamina P. Se gaseste in stanci greu accesibile pentru oameni, in pesteri sub forma de concretiune, concentrari de turturi. Mumio curatata si demineralizata este de culoare cafeniu inchis, o masa lipicioasa si vascoasa care se inmoaie la caldura mainilor avand un miros specific de smoala si un gust amar la dizolvarea in apa. Cercetarile asupra MUMIO continua in cadrul Institutului Chimico-Farmaceutic din Leningrad in cadrul catedrei farmacologice precum si la institutele similare din Moscova, Taskent si Dusanbe.
Indicatii :
boli digestive,
boli ale vezicii urinare;
hemoroizi;
fracturi ale oaselor; afectiuni ale coloanei vertebrale;
tromboflebita;
rani infectate, purulente, inflamatii si arsuri;
fenomene dispeptice: arsuri la stomac, greata, voma;
dureri de cap, migrene, ameteli, epilepsie, paralizia nervului facial;
sangerari nazale;
inflamarea glandelor mamare;
sangerare pulmonara;
alergii;
astm bronsic;
sterilitate la femei si barbati;
afectiuni ale nervilor periferici;
parodontoza;
eczeme ale membrelor;
degradarea formulei leucocitare sau diminuarea cantitatii sau calitatii hemoglobinei.
Actiuni:
tonic general,
influenteaza pozitiv procesele metabolice din organism;
inlatura oboseala, avand o actiune tonica generala.
Compozitie / Prospect
Mumio contine 30mg Acid Fulvic (minim 15%) si un complex de sunstante organice naturale, active biologic (derivati de aminoacizi fenilacetici, acizi benzoici, steroizi vegetali, fosfatide, albumine, rezine, acizi huminici, aminoacizi (glicerina, serina, alanina, lisina, argiina, leucina, tirozina, fenilalanina, acid glutamic, acid aspartic, metionina, valina), acizi organici (adipic, succinic, citric,oxalic), vitamine (P,B1, B6, B12), micro si macro elemente (cupru, fier, zinc, cobalt, potasiu, calciu, fosfor, magneziu, iod,aluminiu,cadmiu, crom, bismut, nichel, titan, molibden, vanadiu, siliciu, sodiu, bor, beriliu), toate in forma organica, chelatinizate.
Administrare
Se consuma dizolvat in sucuri, apa, ceai, lapte obligatoriu caldute. Se aplica si extern ca unguent. Cantitatea de Mumio pentru o administrare: 0.2 - 0.4 - 0.5 g in functie de greutate, astfel: pana la 70 kg - 0,2 g (de 1-2 ori pe zi); pana la 80 kg - 0,3 g (de 1-2 ori/zi); pana la 90 kg - 0,3-0,4 g (de 1-2 ori pe zi); peste 90 kg - 0,5 g (de 1-2 ori pe zi). Cantitatea necesara de extract de Mumio pentru o serie de tratament este de pana la 10-25 g functie de greutatea corporala.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Mumio( Rasina muntilor), 60 tablete, Biovit

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.