Momordica Extract 30 capsule, Rotta Natura

758963214
758963214
1
Capsule
Rotta Natura
Stoc epuizat
699 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:15

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Momordica charantia, sau Castravetele-amar, este o planta a carei fructe au fost utilizate initial in medicina populară chineza, avand proprietati asemanatoare cu cele ale insulinei. Contine 17 aminoacizi, dintre care 16 sunt comuni cu aminoacizii care compun insulina, fiind supranumita ”insulina vegetala”.
Studiile clinice efectuate cu extract din fructe, au confirmat efectul de mentinere in limite normale a glicemiei prin cresterea ratei de utilizare a glucozei si prin inhibarea proceselor de sinteza a acesteia. In plus, are si capacitatea de protectie si regenerare a celulelor beta-pancreatice.
Momordica Extract Rotta Natura contine o cantitate mare de substanta activa, standardizata, care, spre deosebire de planta simpla, garanteaza efectul zi de zi.
Efecte
mentine in limite normale nivelul glicemic
participa la metabolismul glucidelor
sustine functia secretorie a pancreasului
sustine functia digestiva si contribuie la functionarea normala a tranzitului intestinal
Compozitie
Momordica charantia, extract 10:1 din fructe - 200 mg., dextrina din grau(agent de incarcare)
 
ADMINISTRARE
1 capsula de 2 ori pe zi
Recomandat:
in cazul diabetului de tip II
in probleme ale pancreasului
dislipidemie
A nu se administra persoanelor cu niveluri glicemice scazute, femeilor gravide, care alapteaza sau persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre ingrediente.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Momordica Extract 30 capsule, Rotta Natura

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.