Moller S Omega 3 Cod Liver Oil, 120 capsule, Pharma Brands

9980046987
9980046987
1
Capsule
Pharma Brands Srl
Stoc epuizat
7597 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Descrierea
Ulei de ficat de cod, 120 capsule, Moller's

Proprietati:
Ulei de ficat de cod pur provenit din cod sălbatic norvegian.
Vitaminele A-D-E

DHA contribuie la menținerea funcției normale a creierului*. EPA și DHA contribuie la funcționarea normală a inimii**. Vitamina D contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.
* Efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 250 mg DHA
** Efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 250 mg EPA și DHA

Capsulele Möller’s conțin ulei de ficat de cod norvegian, pescuit responsabil din cele mai pure ape reci arctice la Lofoten și Vesteralen. Uleiul de ficat de cod este o sursă naturală de acizi grași Omega-3, contribuind la menținerea sănătății generații de-a rândul. Recipientul este din plastic reciclat, pentru a reduce impactul asupra mediului. '

Mod de administrare:
Pentru adulți și copii cu vârsta de peste 6 ani – 2-4 capsule / zi cu o cantitate suficientă de lichid.

Ingrediente active:
- ulei de ficat de cod – 600 mg, acetat de DL-alfa-tocoferil (vit. E – 0,75 mg) – 1,1 mg, colecalciferol (vit. D- 3,75 ) – 0,5 mg, palmitat de retinil (vit. A – 62,5 ) – 0,5 mg; alte ingrediente: antioxidant (amestec de tocoferoli), aromă vanilie Bourbon, umectanți (glicerol, apă), capsula (gelatină).

Precautii:
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra la temperatura camerei. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Contraindicat persoanelor alergice la pește sau la oricare dintre celelalte ingrediente.

Prezentare:
120 capsule

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Moller S Omega 3 Cod Liver Oil, 120 capsule, Pharma Brands

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.