Molekin B12, 60 comprimate filmate, Zdrovit

9980033999
9980033999
1
Comprimate
Stoc epuizat
2078 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Rol în funcționarea normală a sistemului nervos
ü Contribuie la metabolismul energetic normal
ü Ajută la menținerea sănătății psihice
ü Contribuie la reducerea oboselii și extenuării
Ingrediente: Vitamina B12 (ciancobalamină) 250µg (10000%*)
*VNR – Valoare Nutrițională de Referință (Conf. Reg. 1169/2011). Consumul de referință al unui adult obișnuit (8400kJ/2000 Kcal)
Vitamina B12 este un nutrient cheie de care organismul are nevoie pentru a îndeplini funcțiile esențiale. Sursele de vitamina B12 sunt produsele animale (ficat, carne de vită, sardine, scoici, produse lactate, ouă), alimentele cu adaos de vitamina B12 și suplimentele alimentare.
NU există o sursă vegetală din această vitamină, prin urmare persoanele vegetariene sau raw-vegane sunt cele mai expuse la deficitul de vitamina B12. În afară de acest segment, inclusiv persoanele cu absorbție deficitară, vârstnicii și persoanele care utilizează frecvent medicamente antiacide se pot confrunta cu deficit de vitamina B12.
 
Mod de utilizare: 1 comprimat pe zi, de preferat înainte de micul dejun. Destinat adulților.
                                Fiind o vitamină hidrosolubilă (organismul va elimina prin urină un posibil exces), nu există riscul de supradozaj.
Prezentare: 60 comprimate filmate
Producӑtor: Natur Produkt Pharma Sp. z o.o. ul. Nostrow Maz., ul. Podstoczysko 30, Polonia

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Molekin B12, 60 comprimate filmate, Zdrovit

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.