Miere Poliflora 750g, Apicola

9980033423
9980033423
1
Miere
Apicola
Stoc epuizat
1609 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Mierea poliflora are actiune dezinfectanta, antiseptica, diuretica si laxativa.
Mierea poliflora este produsul multor plante de pe camp si are in compozitia sa diverse minerale, vitamine si principii active pe care planta le transmite, prin albine, mierii si, prin miere, omului.
Mierea poliflora stimuleaza pofta de mancare, imbunatateste digestia, ajuta functiile ficatului si creste procentul de hemoglobina in sange. Una, doua lingurite de miere luate dimineata, pe nemancate, cu un pahar de apa la temperatura camerei, usureaza digestia.
Mierea poliflora este o miere completa, obtinuta din nectarul mai multor specii de plante care infloresc in aceeasi perioada a anului. Varietatea nectarului din care provine, ii confera acestui sortiment si un continut bogat in vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, vitamina C, vitamina K etc) si minerale (Ca, Mg, Fe, Bor ajuta la sintetizarea vitaminei C), fiind recomandata in alimentatia copiilor si a varstnicilor.
        Ingrediente: miere poliflora 100 % naturala.
        Valori nutritionale medii /100g produs: valoare energetica 1384 KJ/326 kcal, grasimi 0g din care acizi grasi saturati 0g, glucide 81g din care zaharuri 81g, proteine 0.4g, sare 0g.
         Beneficii: * stimuleaza apetitul alimentar;
                            * faciliteaza procesul digestiv;
                            * imbunatateste activitatea inimii si a ficatului;
                            * excelent remediu pentru oboseala fizica si psihica;
                            * previne problemele de crestere si demineralizare a oaselor.
        Chiar si cand se cristalizeaza, mierea poliflora isi pastreaza proprietatile vindecatoare, iar procesul de cristalizare (proces natural) nu este decat un indicator al bunei calitati.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Miere Poliflora 750g, Apicola

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.