Miere Poliflora, 400g, Euro Apicola

9980037637
9980037637
1
Miere
Euro Apicola
Stoc epuizat
1089 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Miere naturala obtinuta din nectarul unei varietati de specii de plante, avand o compozitie complexa, bogata in vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, C, K), minerale (calciu, magneziu, bor, fier) si alte substante benefice organismului uman. Este recomandata atat copiilor cat si adultilor de orice varsta, ajutand la stimularea poftei de mancare, favorizand digestia si imbunatatind activitatea inimii si a ficatului. Are proprietati energizante, fiind un bun remediu pentru starile de oboseala fizica si psihica, previne tulburarile de crestere si demineralizarea oaselor. Isi pastreaza proprietatile terapeutice chiar si cand cristalizeaza, cristalizarea fiind un proces natural ce indica o inalta calitate a mierii.
Ingrediente: Miere poliflora 100% naturala
Prezentare: 400 gr.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Miere Poliflora, 400g, Euro Apicola

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.