Miere Manuka Mg 100+ 250gr, Bragutas Queens

9980040240
9980040240
1
Miere
Bragutas Queens
Stoc epuizat
9987 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Prezentare:
Mierea de manuka este mierea creata din extrasul florilor de Manuka. Manuka face parte din familia Tea Tree si este nativa Noii Zeelande. Se regaseste in salbaticie, in zonele necultivate. Lemnul si florile sale au fost folosite de oamenii Maori timp de sute de ani, datorita proprietatilor vindecatoare.
Mierea de Manuka este extrem de apreciata in toate colturile lumii.
Este folosita in cele mai luxoase restaurante, este adorat de celebritati si este chiar ingredientul cheie in cele mai calitative produse cosmetice, destinate ingrijirii tenului.
Dar ce anume o face atat de diferita de celelalte tipuri de miere?
Raspunsul este Metilglioxalul. Metilglioxalul este ceea ce ii ofera mierii Manuka proprietatile antibacteriene. Acesta se regaseste si in alte tipuri de miere, dar in cantitati mult mai mici.
Concentratia metilglioxalului din mierea Manuka, ii determina actiunile de rating. MG si MGO sunt prescurtarile metilglioxalului. Acestea ajuta in masurarea cantitatii in miligrame al metilglioxalului, in fiecare kg de miere.
Mierea de Manuka produsa si impachetata in Noua Zeelanda, va fi intotdeauna evaluata in functie de concentratia de MGO (MG).
Proprietati:
Mierea de Manuka are proprietati biologice de antioxidant, antiinflamator, antibacterial, antiviral, antibiotic, vindecarea ranilor si imuno-stimulator. Totusi, ceea ce separa mierea de Manuka de alte tipuri de miere, este puterea proprietatilor antibacteriene, care pot ucide chiar si super bacteriile, precum MRSA, rezistent la meticilina.
Conform unei studii, publicate in Jurnalul Peer J., ranile cronice au devenit o problema globala majora, datorita rezistentei dezvoltate de populiatie la antibiotice. Este nevoie urgent de un agent topical nou si eficient, iar mierea de Manuka si-a dovedit potentialul in acest sens.
In acest studiu, cercetatorii au studiat mierea de Manuka in special ca si un tratament alternativ pentru rani, datorita proprietatilor antibacteriene si inabilitatea bacteriilor de a-si dezvolta o imunitate impotriva acestuia. Acest studiu indica faptul ca aceasta miere previne dezvoltarea biofilmurilor si le elimina pe cele existente. De asemenea, s-a demonstrat faptul ca mierea de Manuka poate ucide orice biofilm MRSA intr-o rana cronica. Astfel mierea de Manuka este recomandat ca si un tratament topical eficient pentru infectiile ranilor cronice.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Miere Manuka Mg 100+ 250gr, Bragutas Queens

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.