Miere de manuka MGO 830 (NPA 20+) 250 g, Real Health

5060216563367
5060216563367
1
Miere
Real Health
Stoc epuizat
21489 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Este o miere monoflora, unica in lume. Albinele culeg nectarul din florile cu parfum proaspat ale arbustului de Manuka (Leptospermum Scoparium), originar din Noua Zeelanda, iar din acest nectar prepara o miere de un portocaliu opac si cu gust usor caramelizat, de eucalipt.
BENEFICIILE MIERII DE MANUKA
1. Trateaza infectiile cu stafilococ
Mierea de Manuka este foarte eficace in distrugerea unui spectru larg de microorganisme bacteriene si fungice, cum ar fi: E.coli, Staphylococcus aureus, Streptococcus faecalis, Helicobacter Pylori etc. Aceasta are proprietati antibacteriene foarte puternice, uneori avand o eficienta chiar si de 50 de ori mai mare decat a antibioticelor clasice din farmacii.
2. Te scapa de problemele gastro-intestinale
Datorita efectelor antibiotice foarte puternice, mierea de Manuka este un remediu natural benefic in tratarea afectiunilor gastro-intestinale: aciditate si reflux gastric, arsuri la stomac, bacteria Helicobacter Pylori (responsabila de majoritatea ulcerelor stomacale), paraziti intestinali, gastroenterita.
3. Intareste imunitatea si previne infectiile respiratorii
Mierea de Manuka este eficienta in sustinerea si imbunatatirea sistemului imunitar datorita numeroaselor proprietati curative si efecte antivirale foarte puternice pe care aceasta le poseda. Aceasta reprezinta un aliat foarte bun in tratarea si ameliorarea mai multor tipuri de probleme ale aparatului respirator cum ar fi: sinuzita cronica, rinita, astm, tuse cronica/tabagica, pneumonie, bronsita cronica/acuta. In plus, mierea de Manuka genereaza o stare de bine a organismului.
Afla mai multe despre mierea de Manuka pentru imunitate din articolul Mierea de Manuka - cel mai puternic aliat al unei imunitati de fier
4. Imbunatateste sanatatea orala
Datorita proprietatilor sale antimicrobiene, mierea de Manuka impiedica formarea placii bacteriene, protejand astfel impotriva cariilor. In plus, contribuie la sanatatea gingiilor, prevenind si ameliorand efectele parodontozei.
Descopera cele doua sortimente de pasta de dinti cu miere de Manuka de la ApiLand!
5. Vindeca ranile si arsurile
Exista mai multe studii care arata ca mierea de Manuka poate fi eficienta in scurtarea timpului de vindecare a arsurilor si a ranilor, luptand impotriva infectiilor care pot aparea la nivelul pielii. Alte afectiuni ale pielii care pot fi ameliorate cu miere de Manuka: dermatite, psoriazis, leziuni, cicatrici, plagi chirurgicale infectate, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, intepaturi insecte, herpes, iritatie scutec.
6. Te scapa de cele mai dificile probleme ale pielii
Fiind un bun antibacterian, dar si pentru efectele sale antioxidante, antiseptice si antiinflamatorii, mierea de Manuka este un remediu natural perfect pentru rezolvarea celor mai dificile probleme ale pielii, cum sunt acneea, eczemele, ciuperca piciorului, impetigo, arsurile solare sau cicatricile. De asemenea, mastile cu miere de Manuka hidrateaza pielea in profunzime, repara tenul uscat si deteriorat, reduc aspectul cicatricilor si al ridurilor, grabesc regenerarea pielii si confera tenului elasticitate si fermitate.
7. Te ajuta sa ai un somn odihnitor si profund
Utilizări ale mierii de Manuka
MGO 100
Utilizare zilnică pentru vitalitate şi digestie
Poate fi întinsă pe pâine prăjită, amestecată cu musli sau se poate amesteca o linguriţă în băuturile calde.
MGO 300 şi MGO 500
Împtoriva răcelii şi stimulent general
Amestecaţi 2-3 linguriţe în apă fierbinte cu jumătate de lămâie
MGO 830
Aplicaţi o cantitate mică la nivel local pe zgârieturi şi iritaţii minore ale pielii
Mierea se poate cristaliza în mod natural. Nu utilizaţi produsul dacă sigiliul aplicat pe capac este rupt.
Protejaţi împotriva luminii şi a căldurii. Depozitaţi la temperatura camerei (aprox. 21-25°C). nu congelaţi. Inchideţi capacul după fiecare utilizare.
 Tara de origine: Australia

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Miere de manuka MGO 830 (NPA 20+) 250 g, Real Health

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.