Miere de Manuka Cruda KFactor, 16 RAW, 250 g, Wedderspoon

9980035417
9980035417
1
Miere
Wedderspoon
Stoc epuizat
12452 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Mierea de Manuka este o miere raw (crudă), nepasteurizată și fără organisme modificate genetic ce provine din florile speciilor de arbori Leptospermum (originari din Noua Zeelandă și Australia), mai exact din nectarul florilor pe care albinele îl adună.
Mierea de Manuka Monoflorală (Monofloral) KFactor 16 conține o cantitate de minim 75% granule de polen Manuka, efecte antibacteriene și antioxidante puternice, respectiv proprietăți de întărire a imunității. 
Puterea antibacteriană este determinată în funcție de cantitatea de polen conținut. Cu cât cantitatea granulelor de polen este mai mare, cu atât și proprietățile terapuetice ale mierii sunt mai puternice.
Mierea de Manuka Wedderspoon este certificată Glyphosate Residue Free. Această certificare arată că mierea este pură și nu conține reziduuri sau pesticide cum ar fi glifosfatul, cel mai utilizat ierbicid din lume.
Ingrediente:
100% miere de Manuka raw, nepasteurizată.
Ambalat în borcan ermetic, fără BPA.
Recomandări miere de Manuka monofloral KFactor16:
UZ INTERN:
Cu o putere antibacteriană mare, mierea de Manuka monofloral Kfactor16 este indicată persoanelor care se confruntă des cu gripă și răceală ca urmare a unui sistem imunitar slăbit.
Poate fi administrată și în cazuri de infecții cu diferite bacterii cum ar fi Helicobacter pylori sau Stafilococul auriu. După administrare se recomandă repetarea analizelor pentru a afla dacă bacteria respectivă mai este prezentă în organism. 
UZ EXTERN:
Sub formă de pansament pentru:
- iritații, arsuri minore și alte răni la nivelul pielii;
- în măști cosmetice pentru acnee, roșeață.
Mod de administrare:
Dozajul este stabilit în funcție de scopul administrării sau afecțiune.
Pentru întărirea imunității: 1-2 lingurițe pe zi;
Pentru tratamente antibacteriene: 2-3 lingurițe pe zi, pe o perioadă de 2-3 luni.
Indiferent de dozaj, administrarea se realizează cu jumătate de oră înainte de masă.
Precauții:
Nu este recomandată copiilor sub 12 luni.
Întrucât conține zaharuri în mod natural, consumul de către persoanele diabetice trebuie realizat doar la recomandarea medicului specialist.
Nu este necesară păstrarea la frigider, ci într-un loc ferit de razele soarelui.
Țara de origine: Noua Zeelendă

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Miere de Manuka Cruda KFactor, 16 RAW, 250 g, Wedderspoon

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.