Metabo Lipid 60 Capsule, Sunwave

9980046485
9980046485
1
Capsule
Sunwave
Stoc limitat
6428 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: azi la 10:35

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Ajuta la normalizarea colesterolului si trigliceridelor;

Sustine sanatatea inimii si a vaselor de sange.

Ingrediente:

Extract din fructe de Bergamota, continand flavonoide 700 mg 175 mg

Ulei din seminte de In, 1000 mg continand acid linoleic 70 – 240 mg

acid alfa-linolenic 500 – 700 mg

Ulei de usturoi inodor 10 mg continand alicina 0,2 mg

Ulei din seminte de in (Linum usitatissimum), cu 7-24% acid linoleic si 50-70% acid alfa-linolenic; extract din fructe de Bergamota (Citrus medica var. sarcodactylis), cu 25% flavonoide; capsula (gelatina, glicerol, colorant: oxid rosu de fier); ulei de Floarea-soarelui; ulei inodor de Usturoi (Allium sativum), cu 2 % alicina; emulsifiant: dioxid de siliciu.

Uleiul de in contine multi nutrienti valorosi pentru organism. Printre acestea, acidul linoleic si acidul alfa-linolenic. Acidul alfa-linolenic (AAL) contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului din sange. Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 2 g de AAL.

Usturoiul si extractul de bergamota ajuta la mentinerea valorilor normale ale trigliceridelor si ale colesterolului si la functionarea normala a inimii.

Uleiul de usturoi fiind inodor, nu produce mirosul specific, dupa utilizare.

Mod de administrare:

- oral – 1 capsula de 2 ori pe zi, cu un pahar cu apa.

Cantitate: 60 capsule

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Metabo Lipid 60 Capsule, Sunwave

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.