MemoPlus Energizer, 30 tablete,Walmark

8595165265972
8595165265972
1
Comprimate
Walmark
Stoc epuizat
1680 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Energie pentru ce-ti place
MemoPlus® Energizer este un produs ideal pentru studenti, precum si pentru alte persoane care au nevoie de sustinerea performantei intelectuale si de refacerea resurselor de energie. MemoPlus® Energizer contine patru substante active, atent selectionate, care influenteaza pozitiv memoria, concentrarea si performanta intelectuala si fizica, in special in cazuri de efort intelectual prelungit. Ginkgo biloba sprijina circulatia sangvina la nivelul creierului, precum si functiile cognitive, contribuind astfel la mentinerea capacitatii de concentrare pe termen scurt in momente de stres ridicat. Vitamina B6 este o substanta esentiala pentru buna functionare a sistemului nervos. Cafeina contribuie la imbunatatirea atentiei si la reducerea oboselii. Taurina este un aminoacid esential care se regaseste in mod natural in creier, muschi, inima si sange. In situatii de stres sau de efort fizic intens, se elimina cantitati mari de taurina.
Compozitie/tableta:
Ginkgo biloba 20,00 mg
Vitamina B6 (Piridoxina) 4,00 mg
Cafeina 40,00 mg
Taurina 50,00 mg
Prezentare: cutii cu 30 si 60 de tablete dispuse in blistere.
Portia zilnica recomandata = 1 tableta.
Administrare: ca supliment alimentar, cate o tableta zilnic, de preferat in timpul meselor. Datorita continutului de cafeina, se recomanda a NU se administra seara

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

MemoPlus Energizer, 30 tablete,Walmark

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.