Melatonina cu aroma de cirese 1 mg, 60 tablete, GNC

048107123642
048107123642
1
Capsule
Gnc
Stoc epuizat
5187 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

GNC Melatonin 1 mg cu Aroma de Cirese
Melatonina este un hormon produs in organism de glanda pineala, aflata la nivelul creierului. Melatonina este un neurohormon cu rol in atenuarea tulburarilor de somn. Principalul factor care stimuleaza productia de melatonina este intunericul, iar lumina are efect opus.
Beneficii:
Sprijina un somn odihnitor*;
Tablete sublinguale cu aroma naturala de cirese;
Forma usor de administrat;
Produsul nu contine zahar, coloranti si arome artificiale, soia, lactate, conservanti, sodiu, grau, gluten, fermenti.
*Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.
GNC Melatonin 1 mg cu Aroma de Cirese e 12.9g
 Mod de administrare: Ca supliment alimentar, administrati 1 tableta inainte de culcare si lasati sa se dizolve incet sub limba inainte sa inghiti. A nu se depasi doza de o tableta in mai putin de 24 de ore.
Portie de servire: 1 tableta
Alte ingrediente: sorbitol, manitol, arome naturale.
Atentionari: Doar pentru adulti, administrati inainte de culcare. Contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza. Daca admininstrati un tratament medicamentos sau suferiti de o afectiune medicala, se recomanda consultarea unui medic specialist inainte de utilizare. Nu administrati impreuna cu bauturi alcoolice, in timp ce conduceti sau cand operati utilaje. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Nu contine: zahar, coloranti artificiali, arome artificiale, soia, lactate, conservanti, sodiu, grau, gluten, fermenti.
Conditii de pastrare: in flaconul original, la loc uscat, la temperatura camerei.
Termen de valabilitate: vezi data mentionata pe ambalaj.
Producator: General Nutriton Corporation, Pittsburgh, PA 15222, USA.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Melatonina cu aroma de cirese 1 mg, 60 tablete, GNC

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.