Mediket Ictafoam Spumă de curățare 100ml, Benemedo

7640114911521
7640114911521
1
Sampon
Benemedo
Stoc limitat
5618 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Mediket Ictafoam este o spumă de curățare delicată ce conţine ihtiol alb, eficient pentru pielea cu seboree sau alte situații însoțite de iritații, înroșire sau senzația neplăcută de mâncărime a pielii.
Mediket Ictafoam reduce senzația de mâncărime a pielii, reglează producerea de sebum a pielii şi reduce mirosul neplăcut cauzat de metabolizarea transpiraţiei. Substanţele din spumă nu sunt agresive pentru ochi.
Ingrediente active
Bílý ichthyol, dermosoft® decalact.
Ingrediente
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Propylene Glycol,GlucoTain®, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Triethyl Citrate, Polyquaternium-39, Sodium Shale Oil Sulfonate (Ichthyol Pale), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Chloride, Parfum, Citric Acid, Benzyl.
Utilizare
Apăsați pistonul pentru a obține volumul necesar de spumă. Corp: aplicați și masați spuma pe pielea umedă, apoi îndepărtați spuma. Scalp: aplicați și masați spuma pe părul umed, așteptați să acționeze 3-5 minute, apoi îndepărtați spuma. Părul lung poate necesita 2 sau mai multe aplicații. Utilizați de 2-3 ori pe săptămână timp de 4-8 săptămâni. Apoi utilizați preventiv de 1-2 ori pe săptămână.
Cantitate
100 ml

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Mediket Ictafoam Spumă de curățare 100ml, Benemedo

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.