MaskRym emulsie, 50 ml, Solartium

6425878700151
6425878700151
1
Emulsie
Meditrina Pharmaceut
Stoc limitat
9287 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 27 April • 05:50

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Maskrym emulsie
- preparat farmaceutic pe bază de clindamicină, un antibiotic de generație mai nouă cu un profil superior de siguranță și tolerabilitate, indicat în tratamentul acneei vulgare asociate cu leziuni inflamatorii și în foliculițele superficiale cu Stafilococ Auriu.
- indicat pacienților cu acnee care au pielea foarte sensibilă și intoleranță la preparate farmaceutice care pot avea ca efect uscarea excesivă a tegumentului sau iritarea pielii. Maskrym este indicat și în asociere cu Mask Plus, cu administrare alternată la 12 ore, în caz de leziuni inflamatorii persistente.
Recomandat și că tratament adjuvant al isotretinoinului oral în cazuri mai severe de acnee.
Datorită formei farmaceutice, Maskrym este recomandat și în tratamentul leziunilor inflamatorii cauzate de acnee sau foliculiță de pe zone mai ample (trunchi, member superioare/inferioare, etc.)
Acțiune
Maskrym inhibă înmulțirea la nivel local a bacteriilor anaerobe și stafilococilor, care pot determina o agravare a leziunilor inflamatorii. Maskrym are efect antiinflamator și de reducere a leziunilor cauzate de acnee și foliculița.
La bază de hidrogel este asociat Polivinil A. (PVA), un biopolimer farmaceutic non-ocluziv care crește complianță și siguranța tratamentului cu Maskrym. Studiile efectuate în cadrul Departamentului de Științe Farmaceutice de la Universitatea din Milano au demonstrat că, datorită asocierii cu PVA, clindamicină are o absorbție nesemnificativă la nivelul dermului și nu se asociază cu reacții adverse pe termen lung. Totodată studiile nu au evidențiat nicio contraindicație pentru utilizarea produsului.

Prezentare:
50 ml

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

MaskRym emulsie, 50 ml, Solartium

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.