Mask Acne Gel 30ml

6425878700168
6425878700168
1
Gel
Solartium Group Srl
Stoc epuizat
8487 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Mask® reprezinta prima recomandare a Ghidurilor Internationale pentru:
Tratamentul acneei vulgare usoare pana la moderate (comedoniana)
Adjuvant al terapiei orale cu antibiotice in acneea vulgara moderat-severa si severa
Mentinerea rezultatelor terapeutice in urma tratamentelor antiacneice combinate
Datorita compozitiei sale, Mask este recomandat ca adjuvant terapiilor specifice pentru fotoimbatranirea cutanata si melasma.
Studile clinice au demonstrat ca datorita formulei sale, tratamentul cu Mask® actioneaza asupra principalilor factori implicati in acneea vulgara:
Tretinoin- efect sebostatic si de reducere a secretiei de sebum
Tretinoin + acid glicolic- actiune keratolitica si de eliminare a comedoanelor mature
Tretinoin- actiune directa asupra microcomedoanelor si inhibarea formarii noilor leziuni acneice
Tretinoin + acid glicolic- scadere a cantitatii de pigment melanic si preventia pigmentarii postinflamatorii
Tretinoin + acid glicolic- stimulare a regenerarii celulare si preventia cicatricelor postacneice
In studiile clinice, evaluarea rezultatelor s-a facut la 1, 2 si 3 luni de la initierea tratamentului.
In prima luna de tratament, la unii pacienti s-a observat o exacerbare a leziunilor acneice, datorita faptului ca tretinoinul actioneaza si asupra microcomedoanelor, leziunile microscopice nedepistate initial. Acest fenomen este normal si nu este recomandata intreruperea tratamentului.
Studiile de permeabilitate cutanata efectuate în cadrul Departamentului de Științe Farmaceutice din cadrul Universității de Studii din Milano au demonstrat că, datorită asocierii PVA, tretinoinul nu are o absorbtie sistemica relevanta, iar studiile de citotoxicitate prin metoda contactului direct, de sensibilizare alergică și iritație cutanată nu au evidențiat nici o contraindicație pentru utilizarea produsului.
Doze si mod de administrare
Se recomanda aplicarea 1 data/zi, seara, in strat subtire. Flaconul cu sistem airless este dotat cu un dozator care elibereaza o cantitate de 0,25 ml la fiecare apăsare, asigurand in acest mod cantitatea optima necesara pentru tratament și evitând dispersarea produsului. Pentru tratamentul intregii fete este suficienta o cantitate de 0,75 ml de produs, care se obține prin apasarea de trei ori a dozatorului.. Schimbarea frecventei de aplicare sau utilzarea unei cantitati prea mari de produs nu determina un rezultat mai bun, dar se pot manifesta fenomene iritative care pot determina intreruperea tratamentului. De aceea se recomanda respectarea cu strictete a dozajului si frecventei de aplicare.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Mask Acne Gel 30ml

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.