Mască de protecție cu supapă, tip botniță, 1 bucata, Prima

6422125006394
6422125006394
1
Dispozitiv
Prima
Stoc epuizat
397 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Aplicatii:
Pentru a oferi protectie impotriva unei serii de particule din aer: azbest, carbune, cereale, plumb, dioxid de siliciu, rumegus.
Instructiuni de folosire:
1. Tineti masca in mana cu partea de metal de la nas in sus. Lasati legaturile sa atarne liber.
2. Pozitionati masca sub barbie, acoperind gura si nasul.
3. Puneti legatura inferioara peste cap, pozitionand-o sub urechi. Trageti si legatura superioara in spatele capului, deasupra urechilor, pentru o cat mai buna potrivire.
4. Apasati usor pe partea de metal din dreptul nasului pentru a se potrivi perfect in jurul nasului.
5. Pentru a verifica daca este bine potrivita, tineti masca cu ambele maini si expirati cu putere. Daca intra aer in jurul nasului, strangeti partea de la nas. Daca intra aer pe margini, repozitionati masca si potriviti-o mai bine. Retestati si repetati procedura pana cand masca este potrivita bine.

Pretul este per bucata


Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Mască de protecție cu supapă, tip botniță, 1 bucata, Prima

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.