Masca anti-aging cu minerale de la Marea Moarta, alge marine, acid hialuronic - Dead Sea Minerals 50 ml, Cosmetic Plant

9980025835
9980025835
1
Crema
Cosmetic Plant
Stoc epuizat
1497 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Mastile cosmetice constituie o modalitate speciala de ingrijire a tenului, care determina activarea circulatiei sanguine si regenerarea pielii.
Marea Moarta este renumita pentru efectele terapeutice ale mineralelor din compozitia ei. Datorita celor 21 de minerale prezente in sarea de la Marea Moarta, masca anti-aging are un puternic efect de hidratare, remineralizare si revitalizare a tenului, asigurand necesarul de electroliti pentru o piele sanatoasa, neteda si ferma. Caolinul absoarbe impuritatile si celulele moarte, dar actioneaza si ca un bun emolient. Extractul algei marine Porphyridium Cruentum si acidul hialuronic au un puternic efect de netezire a ridurilor si de reducere a adancimii acestora, de intindere imediata si de lunga durata a pielii. Vitaminele A, E si B5 stimuleaza si accelereaza reinnoirea celulara, intensifica gradul de hidratare al pielii si sporeste elasticitatea acesteia.
Revigoranta si hidratanta, masca va lasa tenul mai ferm, proaspat si catifelat.
Mod de utilizare: Se aplica saptamanal pe pielea perfect curata a fetei, evitand zona ochilor, sprancenele si buzele. Se lasa sa actioneze 15-20 minute, dupa care se indeparteaza prin clatire cu apa calduta.
Pentru ingrijirea optima a tenului se recomanda folosirea in combinatie cu Crema de zi anti-aging, Crema de noapte pentru fermitate si, la nevoie, Crema anticearcan din aceeasi gama.
Testati toleranta pe o mica portiune a pielii gatului, sub ureche.
Evitati contactul direct cu ochii!
Ingrediente: Aqua, Kaolin, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Cetearyl Olivate, Olus (Vegetable) Oil, Sorbitan Olivate, Caprylic / Capric Triglyceride, Coco-Caprylate / Caprate, Vitis Vinifera Seed Oil, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Porphyridium Cruentum Extract, Hydroxypropyl Methylcellulose, Pullulan, Panthenol, Triticum Vulgare Germ Oil, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Sea Salt, Zinc Gluconate, Magnesium Aspartate, Copper Gluconate, Calcium Gluconate, Phenoxyethanol, Decylene Glycol, Caprylyl Glycol, Sodium Gluconate, Disodium EDTA, Sodium Benzoate, BHA, BHT, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Citronellol, Parfum 

Review

General

Tip produs Masca de fata
Zona corporala Ten
Recomandat pentru Unisex
Proprietati Fara parabeni
Beneficii Anti-imbatranire, Revitalizant, Hidratant
Cantitate 50 ml

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Masca anti-aging cu minerale de la Marea Moarta, alge marine, acid hialuronic - Dead Sea Minerals 50 ml, Cosmetic Plant

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.