Manusi marimea L Nepudrate Albastre din Nitril, 100 bucati, Hartmann

9980034023
9980034023
100
Dispozitiv
Hartmann
Stoc epuizat
3599 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Manusi de examinare fara latex, de unica folosinta, echipament personal de protectie, realizate din cauciuc nitril moale, de culoare albastra, nepudrate.
Manusile Peha-soft prezinta suprafata clorinata la interior, textura speciala in zona degetelor pentru aderenta optima, elasticitate crescuta si rezistenta la rupturi.

Manusi de unica folosinta cu rezistenta sporita pentru utilizare in toate zonele unde personalul infrunta risc sporit de contaminare, adecvate in special pentru persoanele predispuse la alergiile la latex sau care prezinta reactii de hipersensibilitate la manusile pudrate.
Adecvate pentru utilizarea ca dispozitiv medical si echipament personal de protectie in laboratoare, in manevrarea chimicalelor si a dezinfectantilor.
Pot fi folosite in contact direct cu alimente.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Manusi marimea L Nepudrate Albastre din Nitril, 100 bucati, Hartmann

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.