Magneziu 375mg, 90 comprimate, Adams Vision

9980023466
9980023466
90
Comprimate
Adams
Stoc epuizat
4633 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Descriere scurta:
participa la mentinerea sanatatii inimii si a muschilor;
contribuie la reducerea stresului si previne aparitia depresiei;
amelioreaza durerile musculare, durerile de spate etc.;
are actiune antioxidanta
Magneziu 375 mg Adams Vision 30 tablete Prospect:
Magneziul este un mineral deosebit de important pentru organism. Carenta de magneziu afecteaza sistemul nervos periferic si provoaca tulburari de memorie, dureri de cap, insomnie, astenie si irascibilitate (contribuind la depresie), crampe musculare in tot corpul, fragilitatea unghiilor si a parului, oboseala vizuala si palpitatii.
Acest produs naturist participa la mentinerea sanatatii inimii. Suplimentele alimentare pe baza de magneziu contribuie la initierea contractiei muschiului inimii, iar carenta de magneziu influenteaza bataile inimii si predispune la afectiuni cardiace.
Magneziul este necesar pentru functionarea optima a muschilor. De asemenea, este un mineral important pentru functionarea muschilor tubului digestiv, ce indeplinesc urmatoarele functii:
- amestecarea alimentelor in stomac cu sucul gastric – prin contractia musculaturii netede a stomacului;
- functia de propulsie si inaintare a alimentelor in intestine;
- functia de defecatie etc.
Magneziul este renumit pentru capacitatea de a reduce stresul. Se stie ca un aport suficient de magneziu mentine buna dispozitie si alunga stresul.
Depresia este considerata una din bolile secolului, alaturi de cancer, diabet si obezitate. Depresia apare pe fondul unui stil de viata inadecvat, incepand cu stilul alimentar si culminand cu lipsa odihnei, lipsa sportului si chiar anturajul.
Depresia este o boala in sine, iar tratamentul poate fi destul de agresiv. Mai mult decat atat, depresia duce si la comportamentul suicidal. Magneziul previne aparitia depresiei si totodata ajuta si in tratarea acesteia.
Acest supliment nutritiv pe baza de magneziu este un sedativ natural, ajutand la reducerea durerilor musculare, durerilor de spate si la scaderea crampelor musculare (inclusiv a celor nocturne), relaxand muschii si reducand stresul.
Magneziul are si rol antioxidant. Intrevine in procese de reglare a pH-ului sanguin, reducand radicalii liberi si stresul oxidativ. De asemenea, stresul oxidativ este recunoscut ca un factor important in declansarea aterosclerozei.
Aportul adecvat de magneziu poate ajuta la reducerea retentiei de apa.
Administrare:
Ca supliment alimentar, luati zilnic 1 tableta, dupa o masa principala.
Precautii:
Este indicat ca femeile insarcinate sau cele care alapteaza sa consulte medicul inainte de a folosi acest produs.
Magneziu 375 mg Adams Vision 30+30/90 tablete - apartine producatorului/importatorului Adams Vision si este parte componenta a categoriei Promotii. Acesta este doar unul dintre produsele din gama vasta de suplimente alimentare si remedii naturiste Vitaplus.ro.
Magneziu 375 mg Adams Vision 30+30/90 tablete are pretul de 10.68 RON cu TVA inclus iar plata se poate face in sistem ramburs, cu cardul sau prin transfer bancar. Termenul de livrare pentru Magneziu 375 mg Adams Vision 30+30/90 tablete este intre 24 si 48 de ore de la data confirmarii comenzii. Produsul va fi livrat in cutie de carton, ambalat cu grija si va fi insotit de factura fiscala.
Multumim pentru ca ai ales Magneziu 375 mg Adams Vision 30+30/90 tablete de la Vitaplus - magazinul care aduce un plus de sanatate familiei tale!

Review

General

Tip produs comprimate
Recomandat pentru Unisex
Utilizat pentru Sistemul nervos
Cantitate 90 comprimate

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Magneziu 375mg, 90 comprimate, Adams Vision

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.