Magnesium Malate, 30 capsule, Zenith

9980048285
9980048285
1
Comprimate
Stoc limitat
3263 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: azi la 10:49

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Malatul de magneziu sustine functia musculara, sanatatea cardiovasculara si producerea de energie. In plus, are o biodisponibilitate mare, fiind foarte bine asimilat in organism. Magneziul este și un foarte bun relaxant muscular, ajutând la obținerea și menținerea somnului. De asemnea, poate ajuta in preventia migrenelor, durerilor si crampelor musculare.

Ingrediente:

Malat de magneziu – 1200 mg.

Precautii:

Produs nerecomandat persoanelor cu alergie la ingredientele folosite si persoanelor cu insuficienta renala, hipotensiune arteriala, hipermagnezemie. in doze mari poate avea efect laxativ. Femeile insarcinate sau care alapteaza si persoanele cu probleme acute de sanatate vor consulta specialistul inainte de utilizare.

Mod de administrare:
1 capsula/zi, administrata de preferinta in timpul mesei, cu o cantitate suficienta de lichid.
Prezentare:
30 capsule

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Magnesium Malate, 30 capsule, Zenith

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.