Loțiune Spray Protecție Solară SPF 20 Sun, Gerovital Sun

9980039046
9980039046
1
Lotiune
Gerovital Sun
Stoc epuizat
2897 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 18 April • 15:49

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Rezistent la apă. Previne îmbătrânirea prematură a pielii.
Protejează împotriva razelor UVA/UVB
Activator al bronzării naturale
Formulă unică Rona Care™ Bronzyl®
Îmbogățită cu Ulei de Măsline și Betacaroten natural
Ambalaj practic prevăzut cu pulverizator
Textură transparentă, cu absorbție rapidă
Emoliază şi răcorește pielea
Protecție solară medie 20
Testat Dermatologic
Adresabilitate
Gerovital Sun Loțiune Spray Protecție Solară SPF 20 este un produs rezistent la apă ce asigură protecție medie în timpul expunerii la soare. Loţiunea contracarează acțiunea distructivă a radicalilor liberi formaţi sub acţiunea radiaţiilor UV, emoliază şi răcorește pielea.
Asocierea filtrelor solare organice cu emolienţi cu un coeficient ridicat de repartiţie pe piele, asigură o protecţie medie, dar echilibrată în domeniile UVA/UVB.
Această loțiune spray pentru plajă are o textura transparentă, ușoară, rezistentă la apă, care asigură o absorbţie rapidă în piele. Este recomandată mai ales pentru persoanele cu piele închisă nebronzată sau piele deja bronzată.
 Ingrediente activeRona Care™ Bronzyl® este un activator biologic al bronzării naturale, care stimulează și accelerează bronzarea naturală prin creșterea sintezei de melanină în piele.
Formula este îmbogățită cu Ulei de Măsline și Betacaroten natural.
Uleiul de gălbenele este bogat în beta caroten şi vitaminele A, E, cu proprietăţi regenerante, epitelizante şi de protecție UV.
Uleiul de măsline emoliază și ajută la refacerea stratului lipidic de protecție, care poate fi afectat de expunerea prelungită la soare.
Lista ingrediente: Butane, Alcohol Denat., Isopropyl Myristate, Isobutane, C12-15 Alkyl Benzoate, Propane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Hydrogenated Dimer Dilinoleyl/Dimethylcarbonate Copolymer, Ethylhexyl Triazone, Parfum, Olus Oil, Dihydroxy Methylchromonyl Palmitate, Linalool, alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Limonene, Olea Europaea Fruit Oil, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Calendula Officinalis Flower Extract, Tocopherol.
Rareori lista de ingrediente poate fi modificată. Consultă ingredientele listate pe eticheta produsului achiziționat.

Mod de utilizare

Produsele cu factor de protecţie solarǎ (FPS) se aleg în funcţie de tipul de piele.

Aplicaţi produsul prin pulverizare pe pielea curatǎ şi uscatǎ cu 15-30 de minute înainte de expunerea la soare, în mod uniform. Evitaţi contactul cu ochii.
Reaplicaţi frecvent (mai ales după baie, în caz de transpiraţie, ȋnot sau după ştergerea cu prosopul) chiar dacǎ este timp înnorat.
Pentru a obţine protecţia indicatǎ de SPF, trebuie aplicatǎ o cantitate de 2 mg/cm², ceea ce înseamnǎ cam 36 grame (6 linguriţe pline) de produs pentru corpul unui adult.
Nu expuneţi la soare sugarii şi copiii mici. Evitaţi expunerea la soare între orele 11-15. Nu rămâneţi prea mult la soare chiar dacă folosiţi un produs de protecţie solară; supra-expunerea este o ameninţare gravă pentru sănătate. Folosiţi protecţie vestimentară (pălărie, ochelari de soare, tricou).
A se agita înainte de utilizare! Pulverizaţi de la o distanţă de 15 cm direct pe piele!
Atenţie: reducerea cantitǎţii va reduce nivelul de protecţie în mod semnificativ. Respectă recomandările UE de protecţie împotriva efectelor negative ale radiaţiilor UVA/UVB.
Pericol. Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: poate exploda dacă este ȋncălzit. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra departe de surse de căldură/scântei/flăcări deschise/suprafeţe încinse. - Fumatul interzis. Nu pulverizaţi deasupra unei flăcări deschise sau unei alte surse de aprindere. Recipient sub presiune. Nu perforaţi sau ardeţi, chiar şi după utilizare. A se proteja de lumina solară. Nu expuneţi la temperaturi care depăşesc 50°C/122°F.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Loțiune Spray Protecție Solară SPF 20 Sun, Gerovital Sun

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.