Lotiune Plaja pentru Copii Spf 50, Provitamina D 200ml, Elmiplant

9980040945
9980040945
1
Lotiune
Elmiplant
Stoc epuizat
3489 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Lotiune Protectie Solara Pentru Copii Spf50

Ofera copilului tau protectie solara eficienta cu Lotiunea de protectie solara pentru Copii SPF 50! Formula sa este imbogatita cu Provitamina D si Beta Glucan 100% natural ce imbunatateste functia de bariera de protectie a pieli si protejeaza impotriva efectelor nocive ale radiatiilor.

Actiune

Formula lotiunii este imbogatita cu Provitamina D ce ajuta la imbunatatirea functiei de bariera protectoare a pielii si protejeaza pielea de radiatiile UV si Beta Glucan 100% natural ce ajuta la hidratarea, catifelarea si protectia pielii de efectele nocive ale expunerii la soare. Sistemul de protectie fotostabila cu spectru larg FPS 50, infrarosu (IR) si Lumina Vizibila (VL)*, pentru o protectie eficienta impotriva radiatiilor (UVB + UVA + VL +IR), protejeaza pielea impotriva efectelor nocive ale soarelui, precum imbatranirea prematura si alte afectiuni degenerative ale pielii.
*Protectie INFRAROsU (IR) si impotriva LUMINII VIZIBILE (VL), dovedite pentru ingredientul activ prin teste in vitro.
FARA PARABENI/ TESTAT DERMATOLOGIC

Utilizare: Aplicati uniform, din abundenta, pe intregul corp inainte de expunerea la soare si reaplicati frecvent, in special dupa baie, dupa stergerea cu prosopul sau daca ati transpirat. Reducerea cantitatii de produs aplicat va diminua semnificativ nivelul de protectie. Expunerea prelungita la soare este periculoasa chiar si atunci cand folositi un produs de protectie solara. Evitati expunerea la soare in timpul pranzului (11am-3pm). Produsele de protectie solara nu va protejeaza in totalitate de radiatiile UV. Nu expuneti bebelusii si copiii mici direct la soare. Protejati-va suplimentar folosind palarie, tricou si ochelari de soare. Evitati contactul cu ochii. in caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Daca iritarea ochilor persista consultati medicul.Potrivita pentru copii de peste 3 ani.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Lotiune Plaja pentru Copii Spf 50, Provitamina D 200ml, Elmiplant

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.