Loțiune împotriva căderii părului NutriTis Q4U, 100 ml, Tis Farmaceutic

9980023573
9980023573
1
Cosmetice
Tis Farmaceutic Sa
Stoc epuizat
939 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Lotiunea pentru păr acționează asupra pielii capului, prin stimularea microcirculației la rădăcina firului de păr. Are proprietăți tonice, astringente și ușor degresante; îndepărtează excesul de sebum și previne apariția mătreții, eliberând, astfel, firul de păr. Previne căderea părului și asigură hrănirea eficientă a firului de păr, favorizându-i creșterea.

Principii active:

extracte naturale (capsicum, mesteacăn, muguri de plop, salvie, tătăneasă, Aloe vera), keratină, D-pantenol, într-un amestec de solvenţi (apă, alcool, dimeticonă copoliol) care permit o aplicare uşoară pe pielea capului, la rădăcina firului de păr.

Extractele de capsicum, mesteacăn, muguri de plop și salvie, datorită proprietăților tonice și astringente îmbunătăţesc circulaţia la nivelul rădăcinii firului de păr, iar keratina, D-pantenolul și extractele de tătăneasă și Aloe vera au efecte nutritive, de fortifiere și hidratare asupra scalpului și părului.

Utilizare:
Loțiunea pentru păr se aplică ușor, prin pulverizare directă sau prin intermediul unui tampon, sub formă de fricţiuni la rădăcina firului de păr, de 1-2 ori pe zi, de preferință seara. Nu necesită clatire; nu îngrașă părul; aplicarea produsului nu interferă cu rutina de spălare a părului, aceasta desfășurându-se după programul obișnuit.
A se evita contactul cu ochii! În caz de contact accidental cu ochii, clătiți cu apă din abundență.
După fiecare aplicare, spălaţi atent mâinile.
Prezentare:
flacon spray x 110ml

Review

General

Tip produs Lotiune
Recomandat pentru Unisex
Beneficii Stimularea cresterii si alungirii firului
Tip par Toate
Cantitate 110 ml

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Loțiune împotriva căderii părului NutriTis Q4U, 100 ml, Tis Farmaceutic

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.