Lotiune de soare cu floare de colt SPF 30 pentru corp 150 ml Weleda

9980047560
9980047560
1
Lotiune
Weleda
Stoc limitat
8227 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 25 April • 17:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Lotiunea de soare cu floare de colt SPF 30 pentru fata din gama Weleda ingrijeste cu delicatete tenul oferindu-i protectie eficienta. Extractul antioxidant de floare de colt organica si uleiurile hidratante de cocos si floarea soarelui organice hranesc pielea sensibila a copiilor. Conceputa cu uleiuri organice de cocos si jojoba, cu proprietati hidratante, si extract de floare de colt organica, lotiunea de protectie solara pentru ten ajuta la protejarea pielii in fata expunerii la soare si a traumelor dermatologice pe care aceasta le provoaca. Mai mult, extractul de floare de colt este valoros si din perspectiva efectelor anti-aging. O data, datorita continutului sau de antioxidanti (flavonoide si acizi fenolici). Si, apoi, din moment ce expunerea la soare afecteaza tenul si ii accelereaza imbatranirea, efectul SPF se cumuleaza cu cel anti-imbatranire. Urmand aceeasi logica, cremele cu extract de floare de colt previn si aparitia pistruilor si a altor tipuri de pigmentari inestetice.
Pentru protejarea bebelusilor si copiilor mici se recomanda atat alegerea produselor cu un grad inalt SPF, cat si folosirea unei tinute care acopera un procent cat mai mare din piele, plus evitarea expunerii directe la razele solare. Expunerea solara excesiva constituie un pericol serios la adresa sanatatii. A se evita expunerea la soare in jurul pranzului si, in perioada de maxima luminozitate, in general. De notat este si faptul ca nici macar cremele cu grad inalt SPF nu pot oferi o protectie completa, de aceea, se recomanda expunerea moderata la soare, indiferent de masurile de precautie luate. De asemenea, folosirea unei cantitati insuficiente de crema ii reduce performanta SPF.
Caracteristici:
- lotiune bio de soare cu floare de colt SPF 30 pentru fata
- ingrijeste cu delicatete tenul oferindu-i protectie eficienta
- conceputa cu uleiuri organice de cocos si jojoba, cu proprietati hidratante, si extract de floare de colt organica
- ajuta la protejarea pielii in fata expunerii la soare si a traumelor dermatologice pe care aceasta le provoaca
- cremele cu extract de floare de colt previn si aparitia pistruilor si a altor tipuri de pigmentari inestetice.
Utilizare: se aplica, din abundenta, pe piele inaintea expunerii la soare si se reaplica frecvent, pentru asigurarea continuitatii protectiei solare, in special dupa contactul cu apa, stergerea cu prosopul sau dupa transpirarea abundenta.
Ingrediente: aqua (water), caprylic/capric triglyceride, titanium dioxide, helianthus annuus (sunflower) seed oil, alcohol, glycerin, cocos nucifera (coconut) oil, polyglyceryl-3 polyricinoleate, polyhydroxystearic acid, olea europaea (olive) oil unsaponifiables, butyrospermum parkii (shea) butter, stearic acid, leontopodium alpinum extract, magnesium sulfate, lactic acid, hydrogenated rapeseed oil, glyceryl caprylate, sodium caproyl/lauroyl lactylate, alumina.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Lotiune de soare cu floare de colt SPF 30 pentru corp 150 ml Weleda

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.