Lotiune de Corp Lotus Oil, 250ml, Dove

9980035923
9980035923
1
Lotiune
Unilever
Stoc epuizat
1897 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Lotiunile de corp cu texturi placute si arome delicate iti transforma rutina de ingrijire intr-un moment de rasfat, o modalitate de reconectare cu propriul corp.
Toate ne dorim o piele catifelata, fina si frumoasa, dar ingrijirea excelenta trebuie intotdeauna insotita de o experienta deosebita de rasfat. Fie ca iti doresti o lotiune de corp care sa iti hidrateze in profunzime pielea uscata sau una care sa iti lase un parfum delicat pe piele, lotiunile Dove iti ofera ingrijire superioara. Texturile deosebite si parfumurile delicate si diverse iti ofera o stare de bine si o piele cu un aspect fin si catifelat.
Hidrateaza delicat, redandu-i pielii elasticitatea si fermitatea.

Imbogatita cu Cell-Moisturisers

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Lotiune de Corp Lotus Oil, 250ml, Dove

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.