Lithoren cu aroma de portocale, Oferta 1+1 Cu Lanterna, Rafarm

9980040417
9980040417
1
Picaturi
Rafarm
Stoc epuizat
10950 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Lithoren este un aliment dietetic recomandat in preventia si tratamentul litiazei renale. Prin actiunea componentelor sale, Lithoren imbunatateste eficacitatea litrotitiei, datorita citratilor ce previn suprasaturatia urinara cu oxalat de calciu si in acelasi timp este impiedicata aderarea cristalelor de oxalat sau fosfat, impiedicandu-se astfel cresterea in dimensiune a calculilor reziduali.
Lithoren mentine pH-ul urinar la valori ce previn recurenta urolitiazei. pH-ul urinar poate fi masurat usor cu ajutorul benzilor pentru identificare, cu intervale de 0.25.
Calculii renali de diferite tipuri (oxalat sau fosfat de calciu, calculi de acid uric) devin mai solubili, datorita citratilor si a ionilor de magneziu cat si a pH-ului urinar alcalin.
Compozitie:
- citrat tribazic de potasiu 25 mEq (975 mg/plic), citrat tribazic de magneziu 5 mEq (60mg/plic) și 25 mg/plic de piridoxina. Lithoren® nu conține sodiu.

Mod de administrare:
se recomandă a fi administrat 1 plic/zi înainte de litotritie și 2 plicuri/zi pe toată durata ședințelor de litotritie, minim 3 luni de zile
Prezentare:
30 plicuri

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Lithoren cu aroma de portocale, Oferta 1+1 Cu Lanterna, Rafarm

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.