Lipogel VEA LIPO3, 50 ml, Hulka

9980048565
9980048565
1
Crema
Hulka
Stoc limitat
8787 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 2 May • 12:53

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc


VEA LIPO3 este un gel lipofil inovator, pe baza de vitamina E, imbogatit cu 3 lipide principale continute in bariera cutanata (ceramide, acizi grasi si fitosteroli), cu efect emolient, hidratant, protector si antioxidant.
Acesta ajuta la mentinerea si imbunatatirea barierei lipidice a pielii.
Indicatii:
Piele uscata sau inrosita.
Ajuta la restabilirea echilibrului natural al barierei lipidice a pielii, inclusiv pentru pielea sensibila sau agresata.
Previne uscaciunea si fisurile datorate agentilor externi.
Potrivit pentru zona fetei, buzelor si pentru zonele sensibile, uscate sau inrosite ale corpului.
Actiune lubrifianta in caz de uscaciune sau disconfort genital sau perianal.
Calmeaza pruritul, hidrateaza si hraneste pielea uscata datorita continutului de vitamina E si lipide.
Mod de utilizare:
Aplicati pe zonele cu probleme si masati timp de cateva secunde pana la absorbtia completa, cel putin de doua ori pe zi sau de cate ori este necesar.
Ingrediente:
Butyrospermum Parkii butter, Tocopheryl Acetate, Caprilic / Capric Triglyceride, Palmitic / Stearic Triglyceride, Hydrogenated Castor Oil, Ceramide NP, Phytosterols
Prezentare:
50 ml

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Lipogel VEA LIPO3, 50 ml, Hulka

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.