Lipistat Plus, 30 comprimate, Helcor

9980047640
9980047640
1
Comprimate
Helcor
Stoc limitat
4980 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 27 March • 14:21

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Monacolina K este principiul activ al orezului roşu fermentat cu ciuperca numită Monascus purpureus. Vitamina E poate contribui la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Extractul din frunze de Măslin conține oleuropeină, care poate ajuta la păstrarea presiunii arteriale normale și la evitarea riscurilor produse de procesele oxidative. Coenzima Q10 este o substanță asemănătoare vitaminelor și are rol esențial în metabolismul energetic celular. Nivelul de Coenzima Q10 poate fi redus în cazul unui aport de statine, astfel suplimentarea acesteia este importantă pentru menținerea unui nivel optim în organism și asigurarea proceselor în care aceasta este implicată.
Mod de administrare:
Adulți – ½ (o jumătate) de comprimat pe zi, la masă sau conform recomandării specialistului dvs de sănătate.
Ingrediente/comprimat:
- agenți de încărcare: fosfat de calciu anhidru, hidroxipropilceluloză, croscarmeloză sodică; orez roșu fermentat, standardizat la 4% monacolina K (furnizând 5 mg monacolină K) (Monascus purpureus) – 125 mg; extract din frunze de Măslin (Olea europaea) cu min. 20% oleuropeină – 50 mg; extract din algă marină Haematococcus pluvialis, cu 2,5 % astaxantin – 40 mg; vitamina E/dl-alfa acetat de tocoferil 50% (maltodextrină, amidon alimentar modificat, dioxid de siliciu) – 24 mg*; agenți antiaglomeranți: stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal; coenzima Q10 – 5 mg. (*furnizează 12 mg vitamina E/100% VNR*/*Valoare Nutriţională de Referință cf. Regulament 1169/2011)
Precautii:
A nu se depăşi doza zilnică maximă de 3 mg de monacoline din orez roșu fermentat cu drojdie roșie. Se recomandă să nu fie consumat de femei gravide sau care alăptează, copii cu vârsta sub 18 ani și adulți cu vârsta de peste 70 de ani. Solicitați sfatul unui medic cu privire la consumul acestui produs în cazul în care aveți probleme de sănătate. Se recomandă să nu fie consumat dacă luați medicamente pentru scăderea concentrației colesterolului sanguin. Se recomandă să nu fie consumat dacă deja consumați alte produse care conțin orez fermentat cu drojdie roșie. Acest produs nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original ferit de lumină și umiditate, la o temperatură sub 25°C. Produsul nu conține: conservanți, coloranți, zahăr, lactoză, gluten, aromatizanți sau îndulcitori artificiali.
Prezentare:
30 comprimate

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Lipistat Plus, 30 comprimate, Helcor

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.