Linola Balsam Protective, 50 ml, Dr Wolff

4048882250232
4048882250232
1
Cosmetice
Quiesser Pharma
Stoc limitat
3422 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: azi la 02:20

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Iritația și durerea la nivelul pielii pot apărea ori de câte ori hainele se freacă de piele sau pielea se freacă de piele, atunci când transpirația se acumulează în pliuri sau urina este în contact cu pielea pentru prea mult timp. Linola Protective Balm a fost dezvoltat pentru a evita astfel de probleme. Datorită unei pelicule moi de protecție, ține iritanții și iritațiile departe de piele, fără a permite acumularea umezelii. În același timp, componentele esențiale pe bază de plante ajută la prevenirea iritațiilor pielii. Aceste proprietăți ajută, de asemenea, la calmarea și regenerarea pielii care este deja iritată.

Ingrediente:

Caprylic/capric triglyceride, cocoglycerides, aqua, octyldodecyl myristate, oleyl erucate, acacia decurrens/jojoba/sunflower seed cera/ polyglyceryl-3 esters, glyceryl stearate, hydrogenated castor oil, glyceryl dibehenate, glyceryl behenate, tribehenin, benzyl alcohol, butylene glycol, pentylene glycol, octenidine hcl, hydroxyphenyl propamidobenzoic acid, zingiber officinale root extract, bisabolol, ascorbyl palmitate


Mod de folosire:
Pentru ca Linola Protective Balm să prevină durerea, trebuie aplicat un strat subțire pe toate zonele afectate ale pielii, o dată pe zi.
Pentru adulți, o cantitate de balsam de cca. 2 cm lungime este în mod normal suficientă, dar poate fi folosit și mai mult, dacă este necesar.
Când este utilizat pentru neplăceri legate de sport (ex. atletism, ciclism, călărie, canotaj), se recomandă aplicarea înainte de fiecare sesiune de antrenament sau competiție.
Linola Protective Balsam permite pielii să „respire”: este hidrofug din exterior și permeabil la vapori de apă din interior.
Linola Protective Balm trebuie aplicat pe regiunea din „față” și „spate” a bebelușului la fiecare schimbare a scutecului. Acest lucru permite prevenirea durerilor.Balsamul protector facilitează ștergerea scaunului nou, folosind șervețele pentru bebeluși. Filmul protector poate fi ușor îndepărtat și în timpul îmbăierii. Se recomandă reaplicarea filmului protector de balsam după ce ați folosit hârtie igienică, șervețele umede sau lavete de curățare. Această zonă poate fi curățată într-un mod deosebit de blând atunci când aplicați Linola Protective Balm cu hârtie igienică moale și apoi ștergeți cu grijă.
Linola Protective Balm oferă, de asemenea, sprijin valoros pentru probleme de incontinență (urină și fecale). Se aplică un strat subțire de balsam pe suprafața afectată, după curățare sau spălare. În astfel de cazuri, se recomandă aplicarea repetată. Acest lucru este valabil și pentru iritațiile pielii cauzate de menstruație.
Precautii:
Datorită compoziției speciale a balsamului protector, este posibilă o scurgere discretă de ulei din tub. Acest lucru nu afectează eficacitatea și compatibilitatea produsului.
Linola Protective Balm nu este potrivit pentru utilizarea ca lubrifiant împreună cu prezervative care conțin latex, deoarece reduce siguranța acestora. Din acest motiv, prezervativele nu trebuie să intre în contact cu zonele pielii pe care a fost aplicat balsam (ex. zona intimă externă).
Prezentare:
50 ml

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Linola Balsam Protective, 50 ml, Dr Wolff

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.