Libretto, 30 capsule, Angelini

8000036024676
8000036024676
1
Capsule
Angelini Zambon Group
Stoc epuizat
5697 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Libretto sustine functia cerebrala, ofera neuroprotectie, creste rezistenta la stres, reduce oboseala si epuizarea, potenteaza efectele terapiei de baza (in cazul depresiei, anxietatii, altor tulburari afective), mentine starea de bine.
Ingrediente (INCI):
Ulei de peste 46-18; capsula: gelatina, glicerina, sorbitol, apa,coloranti ( oxid rosu de fier, oxid galben de fier), simeticona; emulsifianti:
monostearat de gliceril, ulei de Floarea soarelui, lecitina din Floarea soarelui; oxid de magneziu; carbonat de magneziu; agent antiaglomerant: dioxid de
siliciu coloidal anhidru; vitamina E (d-alfa-tocoferol); acid folic (acid pteroil monoglutamic).

Mod de administrare:
1-2 capsule pe zi
Atentionari:
Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la vederea și îndemâna copiilor mici.
Prezentare:
30 capsule

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Libretto, 30 capsule, Angelini

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.