Libramed Fitomagra Oferta Cu Ananas ,Capsule, Aboca

8032472005506
8032472005506
1
Comprimate
Aboca
Stoc epuizat
13253 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Fitomagra Libramed Comprimate
Ajut la controlarea vrfului glicemic postprandial, ncetinind i reducnd absorbia carbohidrailor i grsimilor
Libramed datorit Policaptil Gel Retard acioneaz la nivel intestinal formnd un gel foarte vscos, care favorizeaz controlul vrfului glicemic postprandial, reducnd cantitatea i viteza de absorbie a carbohidrailor (efect retard).
Acest lucru determin, de asemenea, i o reducere a senzaiei de foame i a somnolenei postprandiale.
De asemenea, prin intermediul aceluiai mecanism, Policaptil Gel Retard limiteaz absorbia grsimilor, favorizeaz tranzitul intestinal i regleaz consistena materiilor fecale.
INDICAII
Libramed, asociat cu o diet echilibrat, cu un consum adecvat de lichide i cu activitate fizic regulat, datorit mecanismului su de aciune, este indicat pentru controlul greutii la aduli i copii, ncepnd de la vrsta de 8 ani.
MOD DE UTILIZARE
Aduli i tineri peste 12 ani 3 comprimate nainte de cele dou mese principale
Copii ntre 8 i 12 ani 2 comprimate nainte de cele dou mese principale
A se administra doza recomandat, cu un pahar mare de ap, avnd grij s se ingereze cte un comprimat pe rnd. Nu mestecai i nu spargei comprimatul cu dinii.
Pentru cei care au probleme de deglutiie se poate dizolva comprimatul Libramed n ap cldu sau n ceaiuri nendulcite, amestecnd pn la dizolvarea complet. Butura obinut trebuie s fie ingerat n cteva minute, nainte de a se forma gelul.
AVERTIZRI
Se recomand administrarea produsului la cel puin dou ore distan de la administrarea de medicamente pentru a evita o posibil interaciune cu absorbia lor. A nu se administra n timpul sarcinii i al alptrii. A nu se utiliza n caz de hipersensibilitate sau alergie individual la una sau mai multe componente ale produsului.
A se pstra la temperatura camerei i ferit de surse de lumin i cldur. A nu se lsa la ndemna i la vederea copiilor mici. Data de expirare se refer la produsul pstrat n ambalajul original i n condiii corespunztoare.
Acest produs nu nlocuiete o diet variat. Urmai un regim alimentar hipocaloric nsoit de activitate fizic regulat. n cazul n care urmai o diet pe termen lung, de peste trei sptmni, se recomand s consultai medicul.
Ananas Aboca 50 capsule:
Ananasul contine un complex enzimatic cu actiune proteolitica de digerare a proteinelor.
Se recomanda in tratarea celulitei. De asemenea, are actiune drenanta, purgativa, detoxifianta.
Ananasul are proprietati antiinflamatoare, diuretice si carminative.
Principiul activ responsabil de efectele acestui produs naturist este reprezentat de bromelaina (enzima care favorizeaza transformarea proteinelor in aminoacizi). De asemenea, are rol important in ameliorarea afectiunilor inflamatorii cronice si in ameliorarea tulburarilor digestive.
Efecte benefice ale suplimentului alimentar Ananas de la Aboca:
- sustine functia digestiva si reduce balonarea;
- este de ajutor in curele de slabire;
- lupta impotriva celulitei si a retentiei de lichide.
Administrare:
2 capsule de 2 ori / zi

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Libramed Fitomagra Oferta Cu Ananas ,Capsule, Aboca

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.