Lecitina din floarea soarelui, 120 g, Zenyth

5941872400947
5941872400947
1
Pulbere
Stoc epuizat
3326 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Lecitina din floarea soarelui
Proprietăți:
Supliment alimentar 100% natural, sub formă de pulbere, recomandat pentru îmbunătățirea funcției cerebrale și susținerea capacității de memorare, menținerea funcției normale a ficatului, susținerea sănătății cardiovasculare și menținerea colesterolului în limite normale.
Lecitină din floarea-soarelui reprezintă o sursă importantă de colină, care este esențială în menținerea sănătății celulare, pentru procesul de sinteză a fosfolipidelor din constituția membranelor celulare.
Produsul este recomandat persoanelor care trec printr-o perioadă solicitantă din punct de vedere intelectual sau fizic, dar și persoanelor aflate în convalescență și vârstnicilor.
Ingrediente:
100% pulbere de lecitină din ulei de floarea-soarelui (Helianthus annuus), cu concentrație de min. 95% fosfatide.
Nu conține lactoză, gluten, soia, ștearat de magneziu, îndulcitori artificiali sau aditivi chimici!

Mod de administrare:
Adulți: 1/2-1 linguriță (1-2 g) de lecitină pe zi, în timpul mesei sau imediat după. Poate fi adăugată în mâncăruri sau băuturi (supe, sucuri de fructe, lapte, iaurt etc.).
Se administrează timp de 4-8 săptămâni. Se pot face mai multe serii pe an, cu pauze de 10-20 zile.
Precauții și contraindicații:
Se recomandă ca persoanele cu tulburare bipolară, depresie ori alte probleme neurologice și diabeticii să consulte în prealabil medicul.
Efecte secundare și interacțiuni:
Acest produs se poate utiliza concomitent cu diverse medi-camente. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.
Supradozarea produsului poate cauza transpi-rație, greață, vărsături, balonare, diaree și în-somnie sau dureri de cap. Supradozarea pe termen îndelungat, fără pauze, poate deter-mină scăderea tensiunii arteriale, însoțită de stări de amețeală.
Flaconul conține un plic pentru absorbirea umidității. A nu se consuma!
Prezentare:
120 g pulbere

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Lecitina din floarea soarelui, 120 g, Zenyth

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.